Eerste lijns ICT servicedesk medewerker Alkmaar

Alkmaar

Jobfinity
  • Jobfinity244 vacatures
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • Fulltime
  • Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jobfinity is voor een klant per direct op zoek naar een 1e lijns servicedeskmedewerker in Alkmaar. De 1e lijns servicedeskmedewerker is verantwoordelijk voor het telefonisch ondersteunen van alle interne medewerkers op het gebied van de ICT. Je lost 1e lijn incidenten op, of zet deze door naar de 2e lijn.


Werkzaamheden ICT Servicedeskmedewerker Alkmaar

De servicedeskmedewerker beantwoordt technisch gerelateerde 1e lijn ict-incidenten van interne medewerkers, lost deze op of zet deze door. Je draagt zorg voor de registratie en afhandeling van deze incidenten in het ticketsysteem.


Functie-eisen
  • Afgeronde MBO ICT opleiding of HBO opleiding;
  • 1 jaar werkervaring op het gebied van afhandeling van verzoeken bij een ICT helpdesk
Overige informatie

Locatie: Alkmaar;
Start: Zo snel mogelijk;
Inzet: 40 uur


Voorwaarden Servicedeskmedewerker Alkmaar

Als Servicedeskmedewerker gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.


Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als Servicedeskmedewerker dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als Servicedeskmedewerker binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.

lees meer

Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures