Netwerk Engineer bij MedITall - Alkmaar

Alkmaar

MedITall, Medical IT Solutions
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Wil jij de zorg verbeteren door de ICT te verbeteren? Wil jij werken bij een bedrijf dat gaat voor duurzame relaties en persoonlijke ontwikkeling?

Als Network Account Engineer ben jij verantwoordelijk voor de tevredenheid van jouw Accounts. Dit zijn medische zorgpraktijken in heel Nederland. Deze zorgverleners en specialisten willen de allerbeste zorg geven aan hun patiënten. Jij bent die zeer belangrijke ICT-vertrouwenspersoon in dat hoogwaardige proces. Je bent die echte MedITall ambassadeur; altijd paraat voor je relaties, altijd op zoek naar de beste oplossingen voor ICT vraagstukken. En jij weet; de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Dus val jij elke uitdaging, inclusief medische hard- en software, geconcentreerd en oplossingsgericht aan. En omdat jij leergierig bent, en wij alle specialistische kennis in huis hebben, heb jij alle kennis heel snel onder de knie.

lees meer

Functie-eisen Jij bent

Wij noemen een Network Account Engineer heel bewust Account Engineer. Advies en ondersteuning aan relaties vergt namelijk inleving in de klant en een proactieve opstelling. Je bent optimistisch, ambitieus, toegewijd en gedisciplineerd. Vaktechnisch betrouwbaar en perfectionistisch. Ondernemend, gretig, nieuwsgierig en oplossingsgericht. Sterke initiator, respectvolle aanhouder. Koppelt bescheidenheid aan krachtig zelfvertrouwen. Systematisch, strak georganiseerd, benen op de grond. Relationeel soepel/sterk. Met veel aandacht voor gezond verstand. Pakt veel uitdaging en verantwoording. Vleugje commercieel inzicht is zeker meegenomen.

Je bagage bevat o.a.

Ambitieuze belangstelling en kennis voor ICT, breed/diep;
Soft- en hardware en technieken als:
 • Microsoft HyperV
 • Microsoft Windows server systemen, Windows 2016-2019
  • AD, DNS, Dhcp, GPO, File Sharing,
 • Networking, Firewalls
  • ACL, NAT, vLan, WiFi
 • Office 365
  • Hosted Exchange en management interface
  • Probleemoplossingen, Scripting
 • Engels in taal en geschrift, Duits komt goed van pas
 • Minimaal 3 jaar professionele engineer ervaring in vergelijkbare omgeving. Inbegrepen:
  • Zelfstandig supporten van professionele Windows netwerk omgevingen
  • Zelfstandig uitvoeren en begeleiden van migraties van servers

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Frans, Spaans
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m

Salarisindicatie 2500,- / 3500,- bruto + telefoon + laptop + auto (in overleg)
Overige info Wij zijn
MedITall, full service ICT-dienstverlener voor de zorg. Specialist in ICT voor medische praktijken. Onstuimig groeiend. Van klein (15 FTE) naar groter (30 FTE). Mensgericht omdat ambitie en menswaardigheid duurzaam samen gaan. 
MedITall maakt deel uit van Being Network. Een netwerk van bedrijven die geloven dat de economie en maatschappelijk handelen hand in hand kunnen gaan!
Jij wilt
Werken in een omgeving met betekenis. De zorg ICT-technisch ontzorgen. Door jouw ICT kennis en ervaring praktisch toe te passen in medische praktijken. Om de zorg-noodzakelijke betrouwbaarheid en veiligheid in ICT te organiseren en te borgen. Zodat de zorg patiënten het beste kan verzorgen.
Wij bieden
Wij zetten mens en groei centraal. Dus werk je in een gedreven, hecht team. Je krijgt en neemt veel verantwoording. De lijnen zijn ultra kort. Persoonlijke ontwikkeling wordt vol gestimuleerd. We starten met een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden. En, we betalen heel goede deelnemers heel goed.

Jij bent geïnteresseerd
Kijk dan eerst op onze website.
Een uitgebreide vragenlijst en assessment maken deel uit van de sollicitatieprocedure.
Wil je eerst meer info? 
Bel Michel Eefting via 072-5816214.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn MedITall, de ICT specialisten voor de (mond)zorg! Autoriteit in medische ICT oplossingen. Vanuit de passie voor logica en techniek geboren, met de ambitie om iets moois bij te dragen. Een groeiende club gedreven ICT professionals, die met hun expertise een betekenisvolle bijdrage leveren aan ruim 1000 werkplekken van zorgprofessionals, en alleen voor het beste gaan.

Vanuit Alkmaar werken we door het hele land. Van netwerkinstallatie tot VoIP, tot specialistische medische hard- en software. Altijd zorgend voor de optimale ICT structuur, veiligheid en ervaring voor onze klant.

MedITall maakt onderdeel uit van Being, een ondernemersnetwerk van ambitieuze bedrijven, ieder met eigen focus. Alle deelnemers zijn verbonden door kernwaarden waardigheid en ambitieuze groei. We zijn dan ook niet zomaar een bedrijf, je komt in een hechte club waar we ons steentje willen bijdragen aan een mooier economie, samen met jou!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures