+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Aalsmeer.
30+ dagen geleden geplaatst • 8x bekeken

Senior React Developer - Crypto Exchange Aalsmeer • Haystack People

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Senior

Vacatureomschrijving

Ben jij een senior Frontend-Engineer en wil jij de magische wereld van blockchain in en werken aan de exchange van een van de grootste en bekendste Crypto-Brokers van Nederland? Dan zou ik zeggen stake jezelf vast in je stoel en lees deze vacature!

De Job

Weet je nog dat ik zei dat ze geen grafiekjes enzo hadden? Nou dat gaat flink veranderen want ze gaan hun eigen exchange bouwen! De backend staat al (is gebouwd door een team van 7 man) maar nu is het de taak aan de frontend om het af te maken. En dat is waar jij komt kijken.

Omdat ze alles goed willen doen gaan ze deze taak niet overgeven aan een developer die full-stack "wel leuk vindt" of wel eens naar React "heeft gekeken". Nee, voor deze functie is een frontend expert nodig die React kent als zijn broekzak.

Het is namelijk jouw taak om er voor te zorgen dat de voorkant van de exchange er goed uitziet en perfect werkt. Je kan dus wel stellen dat oog voor goede UX/UI wel belangrijk is. Hier hebben ze een UX'er voor maar hier moet je wel een technisch sparringspartner voor zijn om de technische oplossing naadloos te laten aansluiten.

In principe ga jij verantwoordelijk zijn voor hoe een Top 3 exchange in Nederland vorm gaat geven voor de eindgebruiker. En met een handelsvolume van 6 miljard euro moet dat wel een verantwoordelijkheid zijn waar jij je comfortabel bij voelt.Functie-eisen

Wat zoeken ze in jou?

Het gaat niet om opleiding maar om skill. Hoewel het natuurlijk wel fijn is als je vanuit je opleiding een bepaalde structuur in je werkwijze hebt is dat geen must!

Verder:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in Javascript waarvan een aantal jaar in een senior rol met React (als je jezelf senior vindt maar niet de officiële titel hebt is dat ook goed.
 • Je moet zelfstandig kunnen werken en die verantwoordelijkheid ook kunnen dragen dat je een probleem oplost als je dat zegt (zonder hele harde deadlines)
 • HBO Denkniveau
 • Je hebt in je carriere junioren of stagiairs begeleid en beoordeeld.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zodat je in gesprekken met stakeholders de requirements weet te achterhalen.
 • Je bent een beetje een leuk persoon (beetje maar).


Aanbod

De rewards voor al het harde werk!

Voor deze taken krijg je natuurlijk wat terug en als je nog steeds aan het lezen ben dan hou ik je niet in spanning. Hier zijn ze!

 • Een plek waar je open en samen met elkaar wordt overlegd om de problemen op te lossen (geen vingertjes wijs cultuur)
 • Jij kan zelf bepalen wanneer je werkt (ja ook s'nachts, jouw feestje.)
 • Waar je werkt hoort daar ook bij. Zin om een tijdje vanuit Mexico te werken? Wederom jouw feestje.
 • Laptop en al die dingen voor je werkplek
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Salarisrange tot 80k.

Geinteresseerd en wil je meer weten? Stuur een email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0627284267Bedrijfsomschrijving


Het Bedrijf
Onze partner is in 2017 begonnen nadat twee vrienden de koppen bij een hebben gestoken om een van de eerste en beste te zijn in Nederland op het gebied van Crypto-Brokerage. In lekentaal: Hier kan je crypto kopen zonder moeilijke grafieken, stop losses, buy order en al die gekkigheid.

Wat begon met met BTC en ETH is uitgegroeid waar zo'n 130 coins te kopen zijn variërend van $DOT tot $XRP. Met de groei in coins zijn ze ook in het personeel uitgebreid en werken er nu tegen de 40 mensen! Omdat het een bedrijf is dat opgezet door jonge mensen is de cultuur ook prettig informeel (in de videocalls die ik met ze heb gehad had iedereen een Steelseries headset, dus je snapt wel waar die ook voor wordt gebruikt) en is er geen hierarchie. Dit gevoel straalt ook uit naar de klanten want in tegenstelling tot veel andere partijen zal je wanneer je als klant een probleem hebt altijd een mens aan de telefoon krijgen.

Zij vertrouwen er namelijk op dat de mensen die ze aannemen snappen wat ze moeten doen, anders deden ze het zelf wel;)

Maar waar hebben ze jou voor nodig? Lees snel verder!

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in