RIJNMOND TV RADIO ONLINE

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • RIJNMOND TV RADIO ONLINE
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Over de organisatie
Sinds 1983 op de radio. Sinds 1997 op TV. En natuurlijk ook online aanwezig. Als publieke omroep en als calamiteitenzender. Wij zijn altijd betrokken bij de regio. We zijn begaan met de inwoners. We zijn trots op onze historie en de rol die we hebben in de regio.

Wij staan altijd aan
We zijn bereikbaar en toegankelijk. We zijn op de hoogte. Zitten in de haarvaten van de regio met onze regioverslaggevers en specialisten. Dat onderscheidt ons van nationale en internationale mediabedrijven. We houden de boel ook in de gaten. Doen verslag. Stellen zaken aan de kaak. Zijn kritisch. Dat is wat een publieke omroep doet. Dat is wat mensen in de regio van ons verwachten: Onafhankelijke journalistiek. Betrouwbare informatievoorziening.

We staan midden in de samenleving. Wij zijn daar waar het gebeurt. Cross-mediaal, via onze mediakanalen, radio, tv, internet en mobiel willen we altijd en overal in contact zijn met ons publiek. Met verhalen, reportages en actualiteiten vr en mét bewoners en partners in de regio. Met specifieke formats. Impact maken met onze informatie- nieuwsvoorziening. Met de Rotterdamse slag, met relativeringsvermogen en humor. Dat is hoe we te werk gaan.



Locatie

RIJNMOND TV RADIO ONLINE
3024EA Rotterdam Zuid-Holland NL