Solid Partners

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Solid Partners
  • Solid Partners
  • Deventer, Overijssel

Solid Partners biedt een breed scala aan ICT diensten op gebied van Cloud, Modern Workspace, IT Security, Connectivity en Software. Waarbij niet alleen de beschikbaarheid van de dienst een belangrijk aspect is, maar ook mensen die begrijpen hoe ze jou kunnen helpen om jouw doelen te realiseren!

Solid Partners is een ICT organisatie met vestigingen in Deventer, Heeten en Raalte. De organisatie is in 2020 ontstaan toen Herbert Voordes (Solid Partners en Sibat) en Peter van den Bos (Locosoft) gezamenlijk besloten WeKaDATA van de toenmalige eigenaar over te nemen. Vanaf 2021 treedt de nieuwe organisatie in zijn geheel als Solid Partners naar buiten.

Het succes van jou als ondernemer, wordt mede bepaalt door jou en jouw team. ICT is daarbij een belangrijk hulpmiddel om doelen te behalen. Denk hierbij aan betere en snellere communicatie vormen en verbetering van de productiviteit van medewerkers. Maar ook het efficiënt inrichten van alle bedrijfsprocessen met de juiste ICT middelen.

Daarom hebben wij ruim 40 gepassioneerde, proactieve experts met kennis over de nieuwste technologieën aan boord. Jouw doel wordt ondersteund door ons doel, jouw succes bepaald mede ons succes.



Locatie

Solid Partners https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/aa94f293aa32c62f77cccd8c40d2c3c3add8f2ac5c1137db.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/aa94f293aa32c62f77cccd8c40d2c3c3add8f2ac5c1137db.jpg
7421ZB Deventer Overijssel NL