Van den Brug

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Van den Brug
  • Van den Brug
  • Drachten, Friesland

Van den Brug is een dealerorganisatie met vijf vestigingen in Buitenpost, Drachten, Franeker, Heerenveen en Sneek. Van den Brug is uitgegroeid tot een innovatieve en toonaangevende organisatie. Met bijna 100 jaar ervaring en circa 250 medewerkers is het een van de grootste dealerholdings in Noord-Nederland. Van den Brug is officieel merkdealer voor de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, KODA en SEAT.

Van den Brug is een autobedrijf met een lange historie. Al sinds onze oprichting in 1923 zijn we volop in beweging. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe collegas met een passie voor de automotive.

Sta je aan het begin van je carrière of ben je juist toe aan een volgende stap? Ben je enthousiast, gedreven en wil je net als ons net een stapje verder gaan om verwachtingen te overtreffen? Dan zou Van den Brug best wel eens je volgende werkgever kunnen zijn!

De bedrijfscultuur is te typeren als klantgericht, open, gedreven, informeel, persoonlijk en betrokken. Het succes van ons bedrijf is gebouwd op mensen die loyaal en proactief zijn en daarmee hun eigen kansen creëren.

Er heerst een fijne familiaire sfeer. We werken hard maar in een fijne werksfeer. We staan voor kwaliteit. Niet voor niets is onze pay off Beter. We overtreffen verwachtingen, van klanten en van collegas. We leren iedere dag van en met elkaar en durven ook kritisch te zijn. We zijn alert op kansen en risicos.

Bijblijven en blijven groeien door trainingen, door coaching en cursussen vinden we belangrijk. Nieuwe collegas bieden we een marktconform salaris en we hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en korting op de zorgverzekering.

Bekijk onze vacatures en laat ons weten dat jij graag bij ons wil komen werken!



Locatie

Van den Brug https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/58aa93510b94b5f941d5bbd3feae176d8420f36a3543db3c.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/58aa93510b94b5f941d5bbd3feae176d8420f36a3543db3c.png
9201CH Drachten Friesland NL