APRO Software Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

APRO Software Solutions
  • APRO Software Solutions
  • Bunschoten-Spakenburg, Utrecht

Wil jij werken bij een succesvolle en dynamische organisatie, waar je deel uitmaakt van een hecht team van veertig enthousiaste en betrokken medewerkers? Bij APRO Software Solutions wordt er hard gewerkt, maar er wordt minstens net zo veel plezier gemaakt. Wij geloven er in dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes! Wij besteden hier dan ook veel aandacht aan. En jij kan hier onderdeel van worden . Kom jij het team versterken in Bunschoten-Spakenburg? Welkom!

APRO Software Solutions, opgericht in 1998, levert al meer dan 20 jaar, wereldwijd, standaard software oplossingen die volledig integreren met de ERP producten van Oracle; Oracle E-Business Suite en Oracle Financials Cloud. Met onze applicaties kunnen onze klanten hun belangrijkste financiële processen optimaliseren en automatiseren. APRO voert twee hoofdproducten, APRO Banking Gateway en APRO Imaging.

APRO Banking Gateway wordt ingezet voor het automatiseren van het betalingsproces aan leveranciers door middel van ingebouwde bankformaten en wereldwijde bankintegraties. Daarnaast worden bankafschriften automatisch ingelezen en verwerkt in Oracle waarbij nieuwe technieken worden toegepast zoals real-time payments en bank APIs.

APRO Imaging wordt gebruikt voor het geautomatiseerd inlezen en verwerken van binnenkomende leveranciersfacturen in zowel PDF als XML formaat inclusief een koppeling op het elektronische factuurnetwerk Peppol waar APRO een certified Access Point is.

Op dit moment maken meer dan 300 nationale en internationale organisaties gebruik van onze producten. APRO heeft kantoren in Bunschoten-Spakenburg (NL) en Austin, Texas (US).



Locatie

APRO Software Solutions https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/588f1a5282d382d1bfc14c3bb436a5212f0634789d3bf27f.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/588f1a5282d382d1bfc14c3bb436a5212f0634789d3bf27f.png
3751LK Bunschoten-Spakenburg Utrecht NL