Avonic

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Avonic
  • Delfgauw, Zuid-Holland

Met meer dan tien jaar ervaring in Pro-AV is Avonic een toonaangevende fabrikant van PTZ-cameras. We brengen innovaties naar de AV-industrie en hebben unieke, hoogwaardige audiovisuele opname-oplossingen gentroduceerd voor vele honderden verschillende toepassingen.

Als Nederlands bedrijf zijn wij gevestigd in de prachtige stad Delft. De stad die bekend staat om innovatie en technologie. Avonic onderscheidt zich door de ontwikkeling van producten die zich kenmerken door hun onberispelijke beeldkwaliteit, uitstekende betrouwbaarheid, eenvoudige integratie en betaalbaarheid. Wij weten als geen ander dat het om meer gaat dan alleen een mooi product in een doos. Onze klanten zoeken een partner die hen kan helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor hun toepassing. We helpen onze klanten bij de aankoopbeslissing, het installatieproces en bieden continue ondersteuning tijdens hun video-opnameactiviteiten. Het is ons unieke serviceniveau dat ons onderscheidt, evenals onze innovatieve productontwikkeling.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van PTZ-cameras voor onder meer onderwijs, overheid, gezondheidszorg, gebedshuizen, videoconferenties, webcaststudios en webinarstudios . We zien echter dagelijks dat er geen limiet is aan de mogelijke PTZ-toepassingen. Onze ingenieurs en ondersteunend personeel zijn er trots op betrouwbare en flexibele oplossingen te kunnen leveren voor bijna elke PTZ-toepassing. Welk verhaal je ook wilt vertellen, wij hebben een manier om het te vertellen.

Vertegenwoordigd door een wereldwijd netwerk dat zich uitstrekt over Europa, Amerika, Afrika en Azië, behouden we de benaderbaarheid van een lokaal bedrijf en de expertise en het bereik van een internationaal bedrijf.



Locatie

Avonic
2645ED Delfgauw Zuid-Holland NL