Digital Natives

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Digital Natives
  • Digital Natives
  • Amsterdam, Noord-Holland

Wij zijn Digital Natives.
Klik voor klik scheppen we een betere digitale wereld
De naam zegt het al. Wij hebben een groot hart voor het internet en werken elke dag samen met onze klanten om het web steeds iets beter te maken. Wij zijn een platte organisatie van 25 professionals die in autonome teams werken aan succesvolle digitale platforms en diensten.

❤️ Onze persoonlijke betrokkenheid bij klanten
Stuk voor stuk zijn onze klanten bedrijven en organisaties met een missie. Of het nou Voordekunst, Kijkwijzer, Fairwear, Gemeente Amsterdam, Pakhuis de Zwijger of Oedipus is. Het maakt het makkelijker om betrokken te zijn, om net even dat extra stapje te doen en het verschil te maken.

🥇Hoge kwaliteit developers, designers en product managers
Wij streven altijd naar een hoogwaardig product en proces voor onze klanten. We doen dit door te bouwen aan sterke multi-disciplinaire teams bestaande uit designers, developers en product managers. De kern hiervan zijn onze mensen, mensen die altijd nieuwsgierig zijn en streven om elke dag een beetje beter te worden.

⭕ Sterke interne cultuur met een hoge mate van autonomie en zelfsturing
We besteden veel tijd en aandacht aan het cultiveren van een sterke interne cultuur. Slechts éen van de voorbeelden hiervan is dat we 4 keer per jaar een teamdag organiseren. In 2017 hebben we onze bedrijfsstructuur omgebouwd op basis van zelfsturende teams. Een cultuur gebaseerd op een open en eerlijke feedback-omgeving binnen kantoor, de focus op talent en persoonlijke groei en het alignen van persoonlijke- en bedrijfsdoelen.

Ben je er nog? Nice! Dit is wat we je kunnen bieden.

✨Fantastische collegas

🙌 Klanten met een missie

💶 Goed salaris
✈️ 25 vakantiedagen (als je full-time werkt)
💻 Je eigen laptop en scherm
🏢 Geweldige locatie (op 15 min loopafstand van Amsterdam Centraal)
🚆 Reiskostenvergoeding en eventueel een parkeerplek
👩🏻🏫 Budget voor conferenties trainingen
📈De kans om je op je eigen carrière en persoonlijke ontwikkeling te richten.


Interesse?
Fijn! Klik op de button en laten we binnenkort eens kennismaken.



Locatie

Digital Natives https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/7e2263ccc299223392b9a227beb3572a554ede8ced64bc2b.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/7e2263ccc299223392b9a227beb3572a554ede8ced64bc2b.png
1011AC Amsterdam Noord-Holland NL