OGD ict-diensten

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

OGD ict-diensten
  • OGD ict-diensten
  • Utrecht, Utrecht

Wij zijn OGD ict-diensten: ruim 1300 slimme, enthousiaste techneuten die strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk en de meest stabiele infrastructuur. We helpen onze klanten met advies, projecten, softwareontwikkeling, infrastructuurbeheer, eindgebruikersondersteuning en (ict) capaciteit. Dat doen we op onze eigen manier: behulpzaam, informeel en een tikje eigenwijs. OGD heeft vijf vestigingen verspreid over Nederland. Samen met onze partners zijn we actief in vrijwel alle sectoren, waaronder de zakelijke markt, overheid en non-profit, onderwijs en zorg.

Ons motto is Work hard, play hard. Vanuit onze liefde voor techniek vinden we de best passende oplossing. We werken aan projecten bij klanten als Royal Flora Holland, Rijkwaterstaat, Accare en Festo. We zetten bijvoorbeeld een volledig geautomatiseerde TOPdesk-omgeving op, realiseren werkplekken met Azure Virtual Desktop of richten een Azure-omgeving in volgens het Cloud Adoption Framework.

OGDers bouwen graag aan oplossingen. Zo geven we bedrijven inzicht in hun data met The Smart Data Grid, een overkoepelend dashboard. Het AI-team detecteert met het ServiceMesh problemen al voordat ze bij de servicedesk zijn aangemeld. Automatiseren doen we niet alleen bij de klant maar ook bij onszelf.

Bij ons is er altijd ruimte voor ideeën en feedback. We vinden het tof om te experimenteren en delen kennis actief met elkaar. Bijvoorbeeld in de opleidingen en kennissessies die we zelf opzetten. We verbeteren continu.

Ieder jaar organiseren we veel activiteiten, zoals ons eigen technologische festival: Technival! En in coronatijd hebben we ons hoofdkantoor nagebouwd in een game-omgeving, de HUBBUB, om toch een groots kerstfeest te organiseren.

Als OGDer kun je alle kanten op. Van cloud infra specialist tot fullstack-softwareontwikkelaar en van applicatiebeheerder tot business consultant. Je kiest je eigen pad. Je verkent nieuwe wegen en haalt alles uit jezelf, met leuke collegas en een berg plezier!

Traineeship IT, vanaf dag 1 betaald, alleen IT-affiniteit & HBO P nodig

Utrecht - HBO - Junior
OGD ict-diensten


Locatie

OGD ict-diensten https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/6fc361cac15f90f6614e35aa5ea8e73ab2c03870955b8e83.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/6fc361cac15f90f6614e35aa5ea8e73ab2c03870955b8e83.png
3533JG Utrecht Utrecht NL