Meeesters in IT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Meeesters in IT
  • Meeesters in IT
  • Woerden, Utrecht

πŒπ„π„π„π’π“π„π‘π’ 𝐈𝐍 πˆπ“?
Wij detacheren! Voornamelijk bij uitdagende opdrachten in de infrastructuur (On-premise Cloud). Met leuke gemotiveerde collegas doen we dit met veel passie plezier. Onze IT professionals zijn echt dΓ© Meeesters in het vak! Ze blinken uit in expertise, ervaring en (technische) kennis. Een IT probleem of een uitdagend (complex) vraagstuk, daar draaien onze Meeesters de hand niet voor om. Wij creΓ«ren IT waarde voor onze klanten en geven ze een technische voorsprong, vandaag en in de toekomst.

π–π„π‘πŠπ„π ππˆπ‰ πŒπ„π„π„π’π“π„π‘π’ 𝐈𝐍 πˆπ“?
Vind jij het volgen van de nieuwste IT ontwikkelingen geweldig? Loop je graag voorop en maak je van jouw passie graag je werk? Wordt dan ook een Meeester in de IT! Wij kijken uit naar jouw talent! We vertalen jouw ambities en toekomstplannen in goede arbeidsvoorwaarden en meer dan genoeg uitdaging en plezier in je werk! De drie es in onze naam, die staan daar bewust. Ze staan namelijk voor expertise, ervaring educatie. Blijvend leren en ontwikkelen is dan ook één van onze mottos. Zo blijf jij ook een koploper in de IT en blijf je plezier in je vak houden.

Interesse om bij ons te komen werken? Dat kan met een vaste aanstelling maar ook als zelfstandige. Stuur je CV en motivatie naar [email protected]. Wij zijn benieuwd naar jou als persoon en naar jouw IT talenten!



Locatie

Meeesters in IT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/989d03b01545f0835954b748209f9bebdf243b2c7eea23ab.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/989d03b01545f0835954b748209f9bebdf243b2c7eea23ab.png
3446CN Woerden Utrecht NL