myneva Netherlands

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

myneva Netherlands
  • myneva Netherlands
  • Woerden, Utrecht

myneva ontwikkelt al bijna 25 jaar software voor de zorgsector in de Benelux. Met ons cliëntvolgsysteem ondersteunen wij de dienstverlening van onze klanten en helpen wij ze om de best mogelijke zorg te verlenen. Onze software is een online (SaaS) oplossing. We hebben veel expertise en marktkennis in huis en we zijn marktleider binnen de maatschappelijke dienstverlening en opvang. Dit doen wij met een team van enthousiaste medewerkers.
myneva maakt onderdeel uit van de myneva Group. Er is veel synergie met onze Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse zusterbedrijven.


Binnen myneva heerst een informele cultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen. Onze waarden innovatief, betrouwbaar en vooral betrokken zijn staan niet alleen voorop bij de partnerships die wij hebben met onze klanten in Zorg Welzijn maar ook binnen de relatie die wij hebben met onze medewerkers.
We zijn continu volop in beweging en zoeken mensen die onze groei kunnen bekrachtigen, waarde creëren en zich ontwikkelen. myneva is uniek, divers en familiair. Ben jij dat ook?



Locatie

myneva Netherlands https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ad756f4bdf0022b5ffa6eecbfe110d67adc7dd61dceb70a8.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ad756f4bdf0022b5ffa6eecbfe110d67adc7dd61dceb70a8.png
3447GM Woerden Utrecht NL