Stichting NMVO

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Stichting NMVO
  • Stichting NMVO
  • Den Haag, Zuid-Holland

Over de organisatie
We zijn een kleine club met een grote taak; patiëntveiligheid bij medicijngebruik. Ons doel is dat patiënten geen vervalste medicijnen kunnen krijgen via de Nederlandse apotheken. Om dat doel te bereiken beheren wij het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS) en garanderen wij de werking daarvan. Wil jij ons hiermee helpen? Dan ontmoeten we je graag!

De werksfeer
De sfeer is informeel en er is altijd ruimte voor een lolletje. Maar uiteraard wordt er ook hard gewerkt en inzet verwacht van alle collegas. Respect naar elkaar is van groot belang, net als elkaar de ruimte geven om fouten te maken. Je werkt samen met collegas van jong tot oud, ervaren of onervaren. Student of vakspecialist. Wat ons allemaal bindt is de wil om te helpen en adviseren. Uiteraard naar onze klanten, maar ook zeker naar elkaar. Het motto: Samen sta je sterker is wat ons betreft absoluut van toepassing!

Werving Selectie partner: Stratic
Stratic (www.stratic.nl) is de werving Selectie partner voor Stichting NMVO. Dit betekend dat alle sollicitaties via Stratic verlopen, Marsha Brink is je vaste contact persoon. Met Marsha heb je een online gesprek waarin je jouw wensen over je nieuwe baan kenbaar maakt en Marsha kan je alles vertellen over de baan bij Stichting NMVO. Vinden jullie beide dat je heel goed past bij de vacature en Stichting NMVO? Dan kom je op de shortlist en wordt je gentroduceerd bij Stichting NMVO.
Met de Stichting NMVO ga je uiteraard ook een kennismaking aan, bij voorkeur persoonlijk op hun kantoor, als dat past binnen de huidige Corona regels. Uiteindelijk treed je direct in dienst bij de Stichting NMVO.



Locatie

Stichting NMVO https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/737f11cd9902e0fa35ca33d724f93b3120c6fe8d35e3cce7.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/737f11cd9902e0fa35ca33d724f93b3120c6fe8d35e3cce7.jpg
2595AR Den Haag Zuid-Holland NL