Stichting Dynamo Welzijn

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Stichting Dynamo Welzijn
  • Amsterdam, Noord-Holland

Als het aan Dynamo ligt doen zoveel mogelijk mensen mee aan de samenleving.
Actief, zelfstandig, op eigen kracht.
Dynamo beweegt tot meedoen.

Dynamo staat voor een Amsterdam waarin iedereen van jong tot oud kan meedoen en zelf de regie kan nemen. Om kinderen een krachtige start te bieden en gelijke kansen. Om ieders talent te ontwikkelen. Zodat iedereen zelfredzaam en actief kan zijn. En voldoende veerkracht heeft als dat nodig is.
Verbinding tussen bewoners maakt sterk en voorkomt eenzaamheid. Verbinding tussen organisaties maakt ons werk sterker en duidelijker voor de Amsterdammers. Dynamo legt daarom de verbinding en smeedt netwerken. Samen werken we aan een vitale samenleving waar preventie voorop staat. En aan een vangnet voor wie buiten de boot dreigt te vallen.

Dynamo groeit in het komende jaar naar een organisatie met circa 400 betaalde medewerkers, 200 stagiairs en 500 vrijwilligers. Onze activiteiten worden vanuit 70 locaties verspreid over de stad uitgevoerd. In verband met de uitbreiding van werkzaamheden met de nieuwe stichting Buurtteam Oost nemen we in 2021 de huidige inrichting van het Bedrijfsbureau onder de loep. We zetten o.a. in op versterking van de ICT-processen.



Locatie

Stichting Dynamo Welzijn
1090EA Amsterdam Noord-Holland NL