Cannock

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Cannock
  • Cannock
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Wie zijn wij
Cannock bestaat sinds 1991 en telt meer dan 400 medewerkers. Cannock verleent het Nederlandse bedrijfsleven en lokale overheden credit management oplossingen op breed financieel terrein. Wij nemen opdrachtgevers vraagstukken uit handen door met totaaloplossingen advies en uitvoering onlosmakelijk met elkaar te verbinden. Of door specialisten in te zetten op locatie of processen (gedeeltelijk) over te nemen. Onze organisatie telt 3 vestingen in Rotterdam, Druten en Brouwershaven.

We zijn avontuurlijk en nieuwsgierig ingesteld en niet bang voor nieuwe uitdagingen. Wij zijn jong van geest en houden continu onze ogen open voor groeimogelijkheden en kansen. Initiatiefrijke medewerkers zijn daarom meer dan welkom. We zien klantenrelaties als partnerships en werken met elkaar en niet voor elkaar. Iemand die op de goede plek zit en plezier heeft in zijn of haar werk, zorgt ervoor dat we het beste in elkaar naar boven halen en talent optimaal benutten. Zo hebben we een win-win-win situatie voor werknemer, werkgever én opdrachtgever.


Onze bedrijfscultuur
We zijn avontuurlijk en nieuwsgierig ingesteld en niet bang voor nieuwe uitdagingen. Wij zijn jong van geest en houden continu onze ogen open voor groeimogelijkheden en kansen. Initiatiefrijke medewerkers zijn daarom meer dan welkom. Onze medewerkers hebben plezier in hun werk en houden van communiceren zowel met debiteuren als opdrachtgevers en collegas. We zien klantenrelaties als partnerships en werken met elkaar en niet voor elkaar. Iemand die op de goede plek zit en plezier heeft in zijn of haar werk, zorgt ervoor dat we het beste in elkaar naar boven halen en talent optimaal benutten. Zo hebben we een win-win-win situatie voor werknemer, werkgever én opdrachtgever.



Locatie

Cannock https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/9c85b91dd45c5e745c9a91081cef46292e19665584ebbac6.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/9c85b91dd45c5e745c9a91081cef46292e19665584ebbac6.jpg
3072AP Rotterdam Zuid-Holland NL