Eshgro

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Eshgro
  • Boxmeer, Noord-Brabant

Wij zijn Eshgro, een cloud service provider die bedrijven begeleidt in hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek. In december 2020 heeft Eshgro haar partner Diabolo ICT overgenomen. Met het bundelen van de innovatieve ontwikkelkracht van Eshgro en de klantgerichte aanpak van Diabolo ICT ontstaat er een onderneming met 115 cloudspecialisten met vestigingen in Arnhem en Boxmeer.

DevOps, Microsoft Azure, Smarter 365, devices, in de cloud, SaaS, identiteitsbeheer, hybrid; een greep uit benamingen en termen die bij Eshgro gesneden koek zijn. Maar wie denkt dat onze dienstverlening om technologie draait, heeft het mis. Toegevoegde waarde bieden door met organisaties mee te denken over hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie, dat is wat ons drijft. Jou ook?

Natuurlijk voel jij je thuis in de wereld van technologie. Maar net als je collegas bij Eshgro stel je de klantbehoeften en -wensen centraal. Dat de organisaties die het beste kunnen veranderen de winnaars van morgen zijn, daarin geloof jij. Vanuit jouw rol help jij ze bij hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek via de cloud, op basis van Microsoft technologie. En dat op een meetbaar snelle, eenvoudige en veilige wijze.



Locatie

Eshgro
5831PE Boxmeer Noord-Brabant NL