Relatics

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Relatics
  • Relatics
  • Ridderkerk, Zuid-Holland

Werken bij Relatics

Als Software Engineer bij Relatics maak je met je team een softwarepakket dat wordt gebruikt door de grootste bouwprojecten ter wereld. We maken gebruik van technieken als .NET (Core), React en Azure. De software wordt internationaal gebruikt, met maandelijks ongeveer 45.000 actieve gebruikers. Schaalbaarheid en onderhoudbaarheid zijn dus erg belangrijk. Wat Relatics leuk maakt is dat we er alles aan doen om werken leuk te laten zijn. Je krijgt 30 vakantiedagen, alle mogelijkheden voor het volgen van trainingen e.d., stoelmassages, ergonomische werkplekken, elke dag een geheel verzorgde lunch, borrels en uitjes, en een leaseautoregeling. Of je nou junior of senior Software Engineer bent, bij ons leer je elke dag iets bij. Wil jij werken aan complexe software? Bekijk dan zeker onze vacature!

De wereldwijde standaard om projectinformatie te beheren

Relatics is een bedrijf in Ridderkerk dat een uniek web-based applicatie heeft ontwikkeld waarmee organisaties hun informatievoorziening tijdens (infrastructurele) bouwprojecten van begin tot eind transparant kunnen laten verlopen. Iedere betrokkene is continu op de hoogte van de actuele stand van eisen, risicos en afspraken. Doordat Relatics automatisch inzicht biedt in de afhankelijkheden tussen de toepassingen en in de samenhang van de objecten met hun eisen én risicos kunnen organisaties de faalkosten met tientallen procenten verminderen.



Locatie

Relatics https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dbf761ee595a6b2a3145555dfbfc26491eedcd79b81e7ce2.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dbf761ee595a6b2a3145555dfbfc26491eedcd79b81e7ce2.jpg
2984BG Ridderkerk Zuid-Holland NL