MoreThanJust

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MoreThanJust
  • MoreThanJust
  • Geldermalsen, Gelderland

MoreThanJust.ICT is aanbieder van totaaloplossingen binnen de ICT.
We adviseren, realiseren en onderhouden uw ICT automatisering. Onze aandachtsgebieden zijn: systeembeheer, cloud en telecom. Hierbij ligt onze focus op bedrijven tot 250 werkplekken. Onze organisatie en voorzieningen zijn er volledig op ingericht om de beschikbaarheid, continuteit en stabiliteit van uw ICT-infrastructuur maximaal te waarborgen. Daarvoor bieden we slimme en pragmatische oplossingen, gecombineerd met heldere afspraken.

Bij MoreThanJust.ICT vinden we een prettige, persoonlijke en informele werksfeer met relaties en medewerkers belangrijk. Deze werksfeer en goede communicatie resulteren in langdurige relaties waarbij we uw werkwijzen, doelen en wensen als uitgangspunt nemen. Direct contact, korte lijnen en snel schakelen staan bij ons hoog in het vaandel. U spreekt direct met de persoon die iets voor u kan betekenen. Zo zijn we bij calamiteiten zelfs buiten kantoortijden bereikbaar. Want wij staan voor uw en onze beschikbaarheid!

Maar, zoals onze naam aangeeft, doen we meer dan gewoon ICT. Met onze ruim 15 jaar ervaring zijn wij een spin in het web voor onze relaties, elk ICT-vraagstuk kan bij ons worden neergelegd, ook al behoort het niet tot onze directe aandachtsgebieden. Wij willen niet alleen een goede dienstverlening leveren, maar ook door middel van proactief advies, een strategische sparringpartner zijn.

MoreThanJust.ICT: Meer dan gewoon ICT!



Locatie

MoreThanJust https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/bd77a923c0da87d6dadf5b7aa6293f99307bd5fb10173392.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/bd77a923c0da87d6dadf5b7aa6293f99307bd5fb10173392.png
4191PB Geldermalsen Gelderland NL