Fastware

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Fastware
  • Fastware
  • Bergen op Zoom, Noord-Brabant

Werken bij Fastware, is werken met specialisten op het gebied van interactie- visueel ontwerp, front-end back-end ontwikkelingen. Samen in het centrum van Bergen op Zoom, op loopafstand van het station.

Fastware is inmiddels al bijna 20 jaar succesvol actief vanuit Bergen op Zoom. Haar klanten bevinden zich grotendeels in het zuid-westelijk deel van Nederland. Wij verzorgen de online zichtbaarheid van onze klanten. Website-, webshop- en webapplicatie ontwikkeling is onze corebusiness. De door ons gemaakte websites en webshops faciliteren we exclusief in onze eigen hostingomgeving. Waarbij we onze klanten van alle gemakken kunnen voorzien, denk aan hosting, e-mail, domeinnaamregistratie, SSL Certificaten en dergelijke.

Fastware bestaat uit een club zeer gemotiveerde en deskundige collegas die als een zelfsturend team hard aan de slag gaat voor onze gewaardeerde klanten. In onze club streeft iedereen er naar om in zijn/haar vakgebied het beste naar boven te halen. Ons succes is daarom een echte teamprestatie. Hier ligt ook meteen onze kracht: een team dat een website of shop écht samen bouwt. Prettige samenwerking, korte lijnen en goed contact met de klant, dat vinden we belangrijk. We werken graag samen met onze klanten en onze partners om tot een mooi, goed werkend eindresultaat te komen.



Locatie

Fastware https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/b82abf77949623c3f032e1f8aaf2ae12a1a0cba699205a60.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/b82abf77949623c3f032e1f8aaf2ae12a1a0cba699205a60.png
4611LN Bergen op Zoom Noord-Brabant NL