Philips

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Philips
  • Philips
  • Amsterdam, Noord-Holland

Over Philips
Elektronicaconcern Koninklijke Philips (beter bekend als Philips) werd in 1891 opgericht voor technologische innovaties. Het bedrijf produceert consumentenelektronica van scheerapparaten, stofzuigers en elektrische tandenborstels tot koffiezetapparaten en televisies, maar is daarnaast onder het label Philips Healthcare ook een grote speler op het gebied van medische apparatuur zoals MRI scanners, ultrasound oplossingen en therapiesystemen. Onder de naam Philips Lighting heeft het bedrijf zich tevens gespecialiseerd in de productie van (led) verlichting voor thuis en professionals. Deze tak was in 2015 verantwoordelijk voor bijna 30 procent van de 24 miljard omzet van Philips. Het bedrijf blijft trouw aan de missie om te innoveren en besteedt jaarlijks circa 7,5 procent van de omzet aan RD.

Werken bij Philips
Bij Philips werken betekent niet alleen dat je een leuke nieuwe baan hebt, het betekent bovenal dat je komt te werken aan technologie om het leven van mensen te verbeteren. Philips weet jaarlijks een impact te maken op de kwaliteit van het leven van miljarden mensen wereldwijd. Jij kan daarbij helpen door een app te developen die ervoor zorgt dat kinderen hun tanden beter poetsen, of door te werken aan een ultrasound scanner die uiteindelijk door kennissen wordt gebruikt, of door aan medische technologie te werken die de precisie van zorgverleners verder verbetert. Je zal al snel merken dat de producten van Philips ook invloed hebben op jouw eigen leven. Philips biedt arbeidsvoorwaarden en gezondheidsprogrammas die jou helpen sterk te blijven, zowel mentaal als fysiek. Alleen zo is het voor jou mogelijk om optimaal te presteren.

Vacatures Philips
De vacatures van Philips bevinden zich voornamelijk in de provincies Noord-Brabant, Noord-Holland en Gelderland. In steden als Eindhoven, Best, Amsterdam en Ede hebben wij continu nieuw ICT talent en professionals nodig om service te verlenen, kwaliteit te waarborgen en software te ontwikkelen. Onze vacatures zijn bijvoorbeeld op zoek naar testers en test architecten, system integrators en designers, software architecten en programmeurs in o.a. C++ en C#, scrum masters, embedded developers, product owners en applicatieontwikkelaars. De banen worden veelal aangeboden op basis van een fulltime contract en zijn geschikt voor beginners, ervaren en zeer ervaren ICTers.



Locatie

Philips https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/6106d385306103e34294ec74bcbff5899a25cdb0513af832.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/6106d385306103e34294ec74bcbff5899a25cdb0513af832.png
1096BC Amsterdam Noord-Holland NL