Realtime Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Realtime Solutions
  • Realtime Solutions
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Wij zijn een SaaS dienstverlener en ontwikkelen/leveren software voor voorraadbeheer.
Onze klanten krijgen via een multi-tenant cloud omgeving toegang tot hun eigen database (Oracle of PostgreSQL).

Wij willen de markt zo breed mogelijk kunnen voorzien, daarom werken wij met twee producten. Het eerste product is RealtimeWMS (Warehouse Management System) en is gericht op de professionele markt, denk hierbij aan bedrijven zoals Maxi Cosi, Kleertjes.com en Obelink. Ons tweede product is Warehouse-Online, dit product bestaat uit een smartphone-applicatie en is gericht op de kleinere/startende markt zoals webshophouders of kleinere magazijnen. Het grote voordeel van Warehouse-Online is dat het binnen één dag volledig gemplementeerd kan worden. Door de webshops op de juiste manier te begeleiden met hun logistieke optimalisatie wordt een succesvolle en duurzame relatie opgebouwd. Binnen Realtime Solutions staat het bedienen van ieder formaat klant centraal.

Realtime Solutions is hard op weg om een van de meest toonaangevende bedrijven te worden op het gebied van logistieke E-Commerce oplossingen, vandaar dat wij op zoek zijn naar een enthousiaste collega die hiermee aan de slag wilt gaan. Ons kantoor bevindt zich op het centrale bedrijventerrein de Hurk in Eindhoven. Wij zijn op zoek naar ontwikkelaars en implementatie consultants.



Locatie

Realtime Solutions https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/89f988d5dc7a01166efe5bc5e18db36ce873e0612b9e95f3.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/89f988d5dc7a01166efe5bc5e18db36ce873e0612b9e95f3.png
5652AL Eindhoven Noord-Brabant NL