Atos

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Atos
  • Atos
  • Amstelveen, Noord-Holland

Over Atos
Atos ontstond in 1997 door de fusie van twee Franse IT-bedrijven. Het doel was om samen sterker te staan in de wereld van systeemontwikkeling en consultancy. Vandaag de dag is Atos een wereldleider op het gebied van digitale transformatie en is het actief in ruim 70 verschillende landen met een jaarlijkse omzet van ruim 12 miljard euro. In Europa is Atos de grootste speler in Cloud, Cybersecurity en High-Performance Computing. Het is onze visie om in de toekomst vooruitgang te versnellen door mensen, business en technologie samen te brengen. Atos opereert tevens onder de namen Atos Syntel, Unify en Worldline. In Nederland staat het bedrijf bekend als Atos Nederland.

Werken bij Atos
Wereldwijd zijn er circa 120.000 mensen in dienst bij Atos. De medewerkers bestaan onder meer uit specialisten op het gebied van big data, business applications, hybrid clouds en oplossingen voor digitale werkplekken. Atos biedt met behulp van deze professionals producten aan in de categorieën ruimte en defensie, critical communications systems (CCS), high performance computing (HPC), integrated systems, artificial intelligence, cybersecurity, quantum machine learning, unify, command control en enterprise servers. Bij Atos werken betekent dat je deelneemt aan de activiteiten van een leider in digitale services waar je continu wordt uitgedaagd om met creatieve oplossingen te komen.

Vacatures Atos
Bij Atos bestaat een ruime behoefte aan nieuwe ICTers. Het gaat hier immers om een zeer omvangrijk internationaal IT-bedrijf. Naast dat er uitgebreide mogelijkheden zijn voor studenten en afstudeerders die werkervaring op willen doen, wordt er natuurlijk ook actief gezocht naar junior, medior en senior ICT professionals. Onder de vacatures vallen vrijwel continu kansen voor o.a. data scientists, UX designers, Identity and Access Management (IAM) experts, business consultants, security architecten, network engineers en meer specialisten die vallen binnen categorieën als audit, big data, cloud, application development, IT architecture, IT infrastructure, support, testing, service delivery en projectmanagement. Via de vacatures zoekt Atos met name nieuw personeel in Amsterdam, Amstelveen (hoofdkantoor) en Utrecht.



Locatie

Atos https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/5963b0962ad4813d08c04471e8375b93ed19fb4fd99431a4.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/5963b0962ad4813d08c04471e8375b93ed19fb4fd99431a4.png
1185MC Amstelveen Noord-Holland NL