Accenture

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Accenture
  • Accenture
  • Amsterdam, Noord-Holland

Over Accenture
Accenture werd in 1989 opgericht als organisatieadviesbureau dat zich richt op het aanbieden van diensten rondom strategie, operations, consulting, digital services en technology. Het bedrijf is actief binnen industrieën als automotive, communications media, health, life sciences, software platforms, banking, high tech, travel, energy, utilities, insurance, retail en meer. Sinds de oprichting levert Accenture diensten in 52 landen en 40 verschillende branches. Ruim driekwart van de Fortune Global 500 bedrijven gebruikt de services van Accenture om uitdagingen rondom onder meer strategie en technologie aan te pakken. Het adviesbureau combineert haar mogelijkheden om uit te vinden, te ontwikkelen en innovatie te leveren onder de naam Accenture Innovation Architecture.

Werken bij Accenture
Bij Accenture staan een globaal netwerk van professionals, integriteit, respect en waardecreatie bij de klant voorop. Mensen die op zoek zijn naar een baan bij Accenture, zullen zich dan ook moeten vinden in de visie van de organisatie zelf. Dagelijks werken de medewerkers van Accenture aan het maximale resultaat voor bedrijven op gebieden als artificial intelligence (AI), cyber security, cloud technologie, blockchains, Internet of Things (IoT) en meer. Onder de verkregen awards bevinden zich o.a. Global leader, Great employer, en Corporate citizen. Hiermee scoort Accenture goed als ethische en transparante werkgever die zich bovendien inzet voor de verdere ontwikkeling van personeelsleden.

Vacatures Accenture
Als specialist in technologie is Accenture een groot werkgever voor ICTers. Voor haar activiteiten maakt het adviesbureau actief gebruik van onder meer business consultants en -analisten, cyber security experts en specialisten op het gebied van Microsoft-producten, de cloud, Oracle, SAP, Salesforce en andere applicaties. De openstaande IT vacatures bevinden zich over het algemeen in de steden Amsterdam, Heerlen, Utrecht en Eindhoven met parttime of fulltime contractduur. Accenture investeert daarnaast ook actief in nieuwe professionals door stages en traineeships aan te bieden. Vanwege de internationale aard van ons bedrijf is het mogelijk dat er wordt verwacht dat werknemers niet alleen werkzaamheden uitvoeren in Nederland, maar soms ook naar het buitenland afreizen om daar tijdelijk te werken.



Locatie

Accenture https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ee35503c7b0b65e852ed73dee08071e3d1df6dd837421532.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ee35503c7b0b65e852ed73dee08071e3d1df6dd837421532.png
1082MA Amsterdam Noord-Holland NL