Le Mage

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Le Mage
  • Le Mage
  • Sint Anthonis, Noord-Brabant

Le Mage begon als Mistral in 1989. Na het verkennen van de markten zijn we in 2005 volledig gestort op de Aveda webwinkel Een volwaardige winkel waar alle Aveda producten te koop aangeboden worden voor een scherpe prijs. Verder streven we naar een uniek en uitgebreid aanbod en geven we de beste service aan u, onze klant.
Le Mage is inmiddels uitgegroeid tot meer dan een webshopje. Omdat we topkwaliteit zo belangrijk vinden, werd ons eerste personeelslid een kapster. Onze Kwaliteitsverantwoordelijke, Marjo. Zo kwam er nog een heel team van gepassioneerde mensen bij. Zij zorgen dagelijks voor het verpakken en verzenden van de bestellingen en het verzorgen van een vriendelijke en uitgebreide service in onze salon en staan klaar voor al u vragen of opmerkingen.

Bij Le Mage draait alles om wellness. Door met Aveda te werken heeft Le Mage geleerd om gelijk gestemde, talentvolle en gemotiveerde stylisten, kleurspecialisten, make-up artists en spa therapeuten om zich heen te verzamelen. Bij Le Mage behandelen we de hele mens. We knippen bij Le Mage niet alleen uw haar maar zorgen er ook voor dat u zich beter voelt.
Zodat u helemaal ontspannen de salon verlaat.

Aveda salons staan er om bekend dat hun kleurspecialisten goed opgeleid zijn het is haute couture maar dan op gebied van haarkleuring. Alle kleuren kunnen gemengd worden, zoals de verf op het pallet van een schilder, dus voor iedereen een unieke haarkleur. De basis en leidraad van de Le Mage wellness is dat schoonheid meer is dan het oog ziet. Bij Le Mage blijven we streven naar een combinatie van techniek en gevoel. Na een definitie van schoonheid die een combinatie is van innerlijk en uiterlijk welbevinden - een balans tussen hoe we eruit zien, ons voelen en hoe we leven. Zo is het Le Mage concept kort uit te leggen: huid-, haar-, lichaamsverzorging op basis van revolutionaire plantenwetenschap; DE apotheek van de aarde.
Een team met een missie
Onze missie: U kunnen verzorgen zonder toevoeging van foute ingrediënten met respect voor de aarde.



Locatie

Le Mage https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/7d6ef003a073bf21961477c7e052a48b84d1f7455fee613a.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/7d6ef003a073bf21961477c7e052a48b84d1f7455fee613a.png
5845AV Sint Anthonis Noord-Brabant NL