OSC

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

OSC
  • OSC
  • Amsterdam, Noord-Holland

OSC is een detacheringsbureau in de IT branche, ontstaan vanuit de passie voor het vak en de mens. Wij zijn gegroeid tot een middelgrote system integrator op het gebied van Wintel, Unix, Linux, AIX en netwerken.
Door het effectief combineren van diverse disciplines heeft OSC als bedrijf een competentie ontwikkeld die onderscheidend is en wordt gewaardeerd. Kwaliteit en betrokkenheid in alles wat we doen draagt bij aan het succes van OSC en haar medewerkers. Begeleiding en ontwikkeling van onze professionals is waar onze organisatie om draait. Dit doen wij door middel van fieldmanagement, workshops, kennissessies, in house trainingen en nog veel meer.
OSC onderscheid zich als detacheerder met zijn aandacht voor de professional. Lekker werken als professional is ons motto en dit zit in de gehele organisatie ingeworteld. Op basis van de 8 OSC wetten werken onze professionals aan hun ontwikkeling met behulp van instrumenten zoals bijvoorbeeld een situationeel ontwikkelplan. De field manager helpt hierin als eerste hulp om te zorgen dat de professional het naar zijn zin heeft op zn opdracht, de opleidingen volgt die bij zijn doelen passen en zich ook op de juiste soft skills ontwikkelt. Aangezien we het belangrijk vinden dat de professional zich echt OSCer voelt, zien de field manager en de professional elkaar in ieder geval maandelijks.



Locatie

OSC https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/106af8d451f0efc215cfee468e89f26976ce2a643695d3c0.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/106af8d451f0efc215cfee468e89f26976ce2a643695d3c0.jpg
1051LG Amsterdam Noord-Holland NL