Adaption Business Software

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Adaption Business Software
  • Adaption Business Software
  • Sliedrecht, Zuid-Holland

Werk met agile: Kwaliteit, aanpassen - adapt en samenwerken! In alles wat we doen staat kwaliteit op nummer één! Onze Logististics Cloud Suite heeft nu meer dan 700 gebruikers en bijna geen bugs.

De naam van onze organisatie komt van aanpassen: Wij begrijpen dat de markt verandert en zijn door onze gedegen en grondige aanpak voortdurend in staat ons aan te passen aan de wensen van de markt.

Onze mensen

Adaption is een jong en hard groeiend software bedrijf in Sliedrecht. Onze mensen hebben ruime ervaring, zowel in de logistieke markt als van Oracle software ontwikkeling. Met zn allen hebben we één duidelijk doel voor ogen: Hele slimme logistieke software ontwikkelen waarmee de klant echt handiger kan werken. Momenteel werken we met 30 medewerkers aan dit doel door 100% in te zetten op kwaliteit, samenwerking en korte lijnen.

Bij ons werken Oracle Programmeurs die echt het verschil maken: Geen codeurs die code één op één uit functionele specificaties programmeren, maar zelf meedenken en echt een product opbouwen.

Onze Business consultants en projectleiders werken nauw samen met de klant en zijn in staat om een project van A tot Z live te krijgen. Hierbij werken de programmeurs en business development nauw samen met als resultaat tevreden klanten.

Als bedrijfsstrategie werkt Adaption niet met recruiters.

Accountmanager Logistieke SAAS in omgeving Sliedrecht

Sliedrecht - HBO - Junior/Medior/Senior
Adaption Business Software


Locatie

Adaption Business Software https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/472306ec7da98ad354000f4f651fbbf1ec0df88a947b6ac6.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/472306ec7da98ad354000f4f651fbbf1ec0df88a947b6ac6.png
3364DA Sliedrecht Zuid-Holland NL