Your Test Professionals

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Your Test Professionals
  • Your Test Professionals
  • Amstelveen, Noord-Holland

Bij Your Test Professionals geloven wij dat enthousiast ondernemerschap is gekoppeld aan uitmuntend vakmanschap. De organisatie is ingericht op de continue ontwikkeling van haar testspecialisten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

De wens om kennis en kunde binnen het vakgebied te blijven ontwikkelen staan centraal bij Your Test Professionals.

Doelstelling
Het doel van Your Test Professionals is excelleren. Dit brengt vergaande specialisatie op het gebied van testen en informatiesystemen met zich mee. Je kunt namelijk alleen de allerbeste worden als je je specialiseert.

Om dat te bereiken bieden wij op maat gemaakte opleidingsprogrammas aan en worden onze testprofessionals op een doordachte manier ingezet op projecten bij klanten in verschillende sectoren en branches.

Opdrachtgevers
Your Test Professionals heeft met succes opdrachten uitgevoerd voor opdrachtgevers in verschillende sectoren: financiële dienstverlening, industrie, (semi-)overheid, gezondheidszorg, energie, telecommunicatie, retail en charitatieve instellingen.

Maatschappelijke betrokkenheid
Als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden heeft een medewerker van Your Test Professionals de mogelijkheid om na één jaar dienstverband een sportclub naar keuze te sponsoren. Sponsor zo je eigen club!

Kinderen van onze medewerkers zijn vaak fanatieke sporters die zich wekelijks met hun favoriete sport bezighouden. Fantastisch toch als het hele team dan is uitgerust met een sporttenue van het bedrijf van papa of mama. Of als het sinterklaasfeest voor de allerkleinste sporters mogelijk wordt gemaakt door Your Test Professionals.

meer op: www.yourtestprofessionals.nl/over-ons



Locatie

Your Test Professionals https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/4419506b5c1716bcbac1469c62d0436c53da462468c8e4d9.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/4419506b5c1716bcbac1469c62d0436c53da462468c8e4d9.png
1187XC Amstelveen Noord-Holland NL