NOVA Engineering m.h.o.d.n. Teqoia

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • NOVA Engineering m.h.o.d.n. Teqoia
  • Vlissingen, Zeeland

Teqoia is in 2018 ontstaan uit een samenvoeging van alle white collar labels van de Humares Groep.

Nova Engineering, Nova IT Solutions, Isoper Engineering Services en Primat Technische Professionals hebben hun krachten gebundeld in Teqoia om beter te kunnen inspringen op de ontwikkelingen op de technische arbeidsmarkt.
Wij werven en detacheren toptalent op verschillende werk- en denkniveaus (mbo+, hbo/bachelor en wo/master) voor bedrijven die ertoe doen.

We geloven in mensen en kennen de werelden van onze opdrachtgevers. Vanuit een diepgaande passie voor technologie zorgen we telkens voor de juiste expertise om de meest uitdagende projecten tot een succes te maken.

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

We verkopen geen praatjes en zijn transparant. We houden ons simpelweg aan onze afspraken en behandelen iedereen zoals we zelf ook behandeld willen worden.

Wij zijn lokaal en dichtbij.
We staan open voor iedereen en zijn altijd benaderbaar. We snappen de uitdagingen waar organisaties én specialisten voor staan.

Wij denken groots en vrij met je mee.
In de wereld van vandaag staan we met beide benen op de grond. We weten dat de business lokaal is, maar we zien ook het grotere plaatje. We hebben aandacht voor vernieuwing bij opdrachtgevers en specialisten.

Alleen ga je hard, maar samen komen we verder.
Teamwerk is de manier om onze doelen te realiseren. Wij delen kennis, succes en onze netwerken. Omdat we geloven in de kracht van de groep. Samen vormen we een geweldig team.



Locatie

NOVA Engineering m.h.o.d.n. Teqoia
4381CG Vlissingen Zeeland NL