about:blank

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

about:blank
  • about:blank
  • Zaandam, Noord-Holland

about:blank, opgericht in 1998, is DE meest vooraanstaande leverancier van technisch hoogstaande weboplossingen in .NET. Wij staat bekend als de ontwikkelclub die wél de gewenste oplossing kan bouwen - daar waar anderen afhaken. Zie ons als is een creatieve grensverlegger die gedreven wordt door snelheid, vernieuwing en ambitie.

#gewoon jezelf zijn
Een organisatie met zeer ambitieuze professionals die hoge eisen stelt aan elkaar. Er wordt met veel toewijding hard gewerkt. Medewerkers nemen hun taak serieus en zijn zichzelf in wat ze doen. Foute grappen, scheldkannonnen en dancefloor-fillers voeren de boventoon op de development afdeling. In de dagelijkse stand-up worden zowel werkgerelateerde , evenals prive-debacles bespreekbaar gemaakt. Fuck ups worden goedgemaakt door te trakteren op krakelingen. Hier draait het om passie, snelheid, competitie en detail, maar vooral: het teamgevoel.

#winning
Bij about:blank ligt de focus op onze klanten en medewerkers: een man een man, een woord een woord. Het werken aan imago is van minder belang, oftewel: een stukje bescheidenheid zorgt ervoor wij vrijwel geen marketingacties inzetten. Echter, als mensen hier eenmaal werken dan is dat vaak voor lange tijd, de harde kern werkt al meer dan 15 jaar met elkaar samen. Maar.. als het dan toch verwacht wordt: Wij zijn ontzettend trots om te vermelden dat about:blank behoort tot de beste e-business agencys in Nederland! https://www.emerce.nl/nieuws/emerce-100-beste-bedrijven-ebusiness-2018 (digital agency fullservice klein)



Locatie

about:blank https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/98c8a0872c927ad4312fb880eb9bfd76cdd70b4ff2a378b4.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/98c8a0872c927ad4312fb880eb9bfd76cdd70b4ff2a378b4.jpg
1507DR Zaandam Noord-Holland NL