Freetime Company B.V.

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Freetime Company B.V.
  • Freetime Company B.V.
  • Deventer, Overijssel
  • 51 - 250 medewerkers

Voordeeluitjes is een jonge, toonaangevende online travel agent met ruim 110 medewerkers. We hebben vestigingen in Deventer, Amstelveen en in India. Onze gezamenlijke uitdaging is om op Voordeeluitjes veel mooie en voordelige arrangementen aan te bieden aan onze klanten en om omzet voor de hotels en vakantieparken te realiseren. Aan deze uitdaging werken we met de volgende teams: Servicecenter, Sales, E-commerce, Software, HR en Finance. De teams dragen veel eigen verantwoordelijkheid en geven voor een groot deel hun eigen werkzaamheden vorm, maar samen vormen we één dreamteam!

De vaart zit erin want we maken steeds meer mensen blij met een mooi uitje en sluiten duurzame partnerschappen met hotels en vakantieparken. Bovendien groeien onze e-commerce afdeling en in-house IT expertise in rap tempo. We begeven ons in een veranderlijke, dynamische markt en willen daarom continu blijven vernieuwen en verbeteren. We verwelkomen dan ook steeds meer nieuwe collegas.

Werken bij Voordeeluitjes betekent werken in een inspirerende en motiverende omgeving waar collegialiteit, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en een commerciële focus centraal staan. Onze brandstof bestaat wekelijks uit acht pakken koffie en 1000 koppen thee, zo nu en dan een mud-run en een aantal keer per jaar samen op een (Voordeel)uitje.

Werken bij Voordeeluitjes betekent ook dat er altijd kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. Dat maakt ons groots en dat maakt dat jij de kans krijgt om ons, en jezelf, nog groter te laten worden. Wij geloven bovendien in een platte organisatie, waarin iedereen ertoe doet en zijn steentje bijdraagt aan het eindresultaat.

Systeembeheerder / ICT consultant Deventer of Amstelveen

Deventer HBO Medior/Senior
Freetime Company B.V.


Contact

Freetime Company B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/390f5d75d1228857e0f9896243f3c8c160bfc6b55d16f3d7.png
7418EV Deventer Overijssel NL

0633333299