Your career is our priority!

Werken via PEAK-IT

 • Naarden
 • ICT Detacheerder
 • 8.9 (33)
 • Beste ICT bureau 2019

Het is belangrijk dat je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Daarom bieden wij jou verschillende mogelijkheden. Zo kun je aan de slag als gedetacheerde bij onze vele nationale en internationale klanten of je start bij onze afdeling Outsourcing & Projecten. Welke kant je ook op gaat, wij zorgen ervoor dat jij je optimaal ontwikkelt binnen jouw vakgebied.

Over PEAK-IT

Waarom PEAK-IT?

Ben je als starter op de arbeidsmarkt op zoek naar een vliegende start in jouw carrière? Of ben je een ervaren IT’er die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij kunnen je helpen om jouw ambities en dromen te verwezenlijken. Van Servicedeskmedewerker tot Technisch Netwerkbeheerder of van Applicatiebeheerder tot IT-Manager; het kan allemaal! We kunnen je de meest uiteenlopende functies bij verscheidene organisaties aanbieden. Daarnaast krijg je de ruimte om onmisbare certificaten en diploma’s te behalen. Bij PEAK-IT krijg je dus niet alleen een baan, maar meer dan alleen een baan. Je krijgt een carrière zoals alleen jij je die kunt voorstellen. Your career is our priority!

460 werknemers 3 vestigingen 80-20% man/vrouw gem. leeftijd 31 jaar
Kennis verbreden of toch liever specialiseren?

Kennis verbreden of toch liever specialiseren?

Wil jij jouw kennis verbreden? Of wil je je liever specialiseren in een bepaald vakgebied? Bij PEAK-IT krijg je daar de gelegenheid voor! Wij faciliteren een breed scala aan IT-opleidingen en certificeringsmogelijkheden. Het opleidingsprogramma bestaat uit verschillende onderdelen, die elkaar perfect aanvullen en versterken. Door middel van een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) weet jij precies waar je aan toe bent.

Opleidingsprogramma Persoonlijk Ontwikkelplan
Kennisdeling

Samen jouw carrièrepad uitstippelen

Om jouw droomcarrière waar te maken, stippel je samen met een van onze fieldmanagers jouw carrièrepad uit. Of je nu wilt doorgroeien, verdiepen of specialiseren op het gebied van infrastructuur of proces- en projectmanagement; jouw groei staat te allen tijde centraal. Zo bereik jij daadwerkelijk je ambities. Met de persoonlijke begeleiding van de fieldmanager ben je verzekerd van een op maat gemaakt carrièrepad, waarmee jij jouw ideale baan krijgt. Door het opdoen van zowel praktische als theoretische ervaringen, bouwen we samen verder aan jouw toekomst. Bekijk onze ICT vacatures

Salaris bij PEAK-IT

Gemiddeld salaris € 2.850 p/m
Gemiddeld salaris support per carrièreniveau
 • Junior
 • Medior
 • Senior
 • € 2.000
 • € 2.200
 • € 2.400
Gemiddeld salaris systeembeheerder per carrièreniveau
 • Junior systeembeheerder
 • Medior systeembeheerder
 • Senior systeembeheerder
 • € 3.000
 • € 3.500
 • € 4.000

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij PEAK-IT betekent dat je tal van mogelijkheden krijgt om jouw carrière in een stroomversnelling te brengen. Of je nu junior helpdeskmedewerker bent of senior systeembeheerder bij ons krijg je de mogelijkheid tot diverse opleidingen, word je begeleid in jouw carrière en krijg je tal van doorgroeimogelijkheden. Wanneer je bij ons in dienst komt dan krijg je goede primaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook over de secundaire arbeidsvoorwaarden hoef jij je geen zorgen te maken. Wij zorgen voor een goede pensioenregeling, voordelige collectieve verzekeringen en uitstekende opleidingsmogelijkheden. Afhankelijk van jouw niveau, opleidingen en certificeringen krijg je een passende honorering. Hieronder vind je een opsomming van de voorwaarden.

- Marktconform salaris;
- Kans op prestatiebonussen;
- Uitstekende opleidingsmogelijkheden die aansluiten op jouw ervaring;
- Jaarlijkse salarisverhoging conform het Persoonlijk Ontwikkelplan;
- Leaseauto of reiskostenvergoeding;
- Goede pensioenregeling;
- Voordelige collectieve verzekeringen;
- 25 vakantiedagen;
- 8% vakantiegeld;

Stuur je cv naar PEAK-IT PEAK-IT bekijkt of ze een passende baan voor je hebben. Open sollicitatie bij PEAK-IT

Hoe kan PEAK-IT jou helpen?

Juliette Keeven

Juliette Keeven

De professional staat bij mij als mens altijd centraal. Dat doe ik door te luisteren en mee te denken in oplossingen. Waar nodig, bied ik mental en job coaching aan. Zo help ik mijn medewerkers onder meer om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Sandra Arends

Sandra Arends

Als coach vind ik het belangrijk om oprechte interesse te tonen in mijn professionals. Ook streef ik ernaar dat onze professionals goed in hun vel zitten en sta ik ook altijd voor hen klaar. Hierbij bied ik veel structuur en duidelijkheid om samen tot een helder doel te komen.

PEAK-IT events & updates

PEAK-IT
Quiz

Ben je gelukkig in je job of doodop? Doe nu de quiz om erachter te komen!

Doe nu de quiz
PEAK-IT Blog

Meer weten over de ontwikkelingen in de markt of werken bij PEAK-IT? Alle relevante informatie over werken bij PEAK-IT lees je in onze blogs.

Bekijk ons blog
Whitepaper Zekerheid

Wil je weten waarom detacheren juist voor zekerheid zorgt? Lees nu ons e-book.

Bekijk het whitepaper