OfficeHeart

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

OfficeHeart
  • OfficeHeart
  • Veenendaal, Utrecht

In 1998 is de eerste voorloper - van wat uiteindelijk OfficeHeart is gaan heten - gemaakt. Geboren uit min of meer frustratie. Pakketjes waarin relaties konden worden bijgehouden, zonder hierbij regelmatig tegen problemen aan te lopen, waren schaars en veelal prijzig.

De allereerste versie was een MS Access toepassing waarin alleen relaties konden worden bijgehouden. Vrij snel daarna is de overstap gemaakt naar de programmeertaal Visual Basic 6 met daar achter een SQL database, toen nog versie 7.

Regelmatig kwamen we bij klanten dezelfde soort problemen tegen. Niet echt een goede oplossing om relaties bij te houden, laat staan documenten of postregistratie. Een en ander heeft er toe geleid dat er steeds meer modules werden toegevoegd.

In 2009 is de stap gezet om de hele applicatie opnieuw te bouwen, maar dan als een webapplicatie in het .NET framework. Inmiddels is OfficeHeart uitgegroeid tot een breed pakket met een groot aantal modules.

Het resultaat is uniek. Een moderne applicatie, enorm veelzijdig en tegelijkertijd toch verbluffend eenvoudig te gebruiken. De support van de oude windows versie is daarom ook per 31-12-2011 gestopt.

Daar waar OfficeHeart voorheen werd verkocht als lokaal te installeren programma, wordt OfficeHeart nu als service aangeboden. Onze klanten hoeven hierdoor niet meer te investeren in hardware en onderhoud en zijn altijd verzekerd van een actuele versie en verdere doorontwikkeling.

De ontwikkelingen gaan maar door. Zeker de laatste jaren is er op het vlak van webapplicaties erg veel veranderd. Nieuwe technieken, nieuwe frameworks, nieuwe snellere browsers. Dit gaat in een hoog tempo door. OfficeHeart gaat hier in mee.
Minimaal 4 keer per jaar wordt er een update uitgebracht met niet alleen nieuwe functionaliteiten en verbeteringen, maar ook vernieuwingen in bestaande modules. Zo zorgen we er voor dat het werken met OfficeHeart een goede keuze blijft.



Locatie

OfficeHeart https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/a0e9fe8cffa5de31e123cb3be3dfaa3967456225264ae7f8.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/a0e9fe8cffa5de31e123cb3be3dfaa3967456225264ae7f8.png
3905LX Veenendaal Utrecht NL