Ortec Finance

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ortec Finance
  • Ortec Finance
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Ortec Finance helpt klanten bij het nemen van betere investeringsbeslissingen. Wereldwijd ondersteunen we pensioenfondsen, sovereign wealth funds, verzekeraars, banken, vermogensbeheerders, financieel planners en vastgoedmanagers. We weten wat er speelt in de branche van onze klanten en vertalen die kennis in optimale modellen en in oplossingen die we gegarandeerd kunnen implementeren. Ortec Finance is actief in markten die voortdurend in beweging zijn, en die een groot maatschappelijk belang hebben. Omdat we de hoogwaardige kwaliteit leveren waar die markten om vragen groeit onze organisatie mee. Dat schept kansen voor onze medewerkers. We bieden hen alle gelegenheid om hun talenten volop te benutten en waarderen die inzet ook.
Onze organisatie is weinig hiërarchisch en heeft veel zelfstandige, hoogopgeleide medewerkers in dienst die in hun toekomst investeren. Onze bedrijfscultuur is open en informeel: we luisteren altijd naar goede ideeën. Nieuwe medewerkers krijgen vanaf het begin verantwoordelijkheid. Je hebt dus ruimte om jezelf te ontplooien, maar je wordt daarbij ook actief en persoonlijk begeleid. Bij Ortec Finance kun je doorgroeien naar andere functies in andere landen, of kiezen voor een gespecialiseerde carrière.

Tech labs
Tech Labs van Ortec Finance is een technisch innovatiecentrum waar we werken en experimenteren met nieuwe IT-technieken en concepten om hun toepasbaarheid in financiën te onderzoeken. Samen met studenten, academici en externe partijen werken we aan het ontwerp van de toekomst van financiële besluitvorming.
Tech Labs is ook onze centrale technische pijler die ervoor zorgt dat we goed omgaan met de technische aspecten van alles wat we bij Ortec Finance doen. Dit omvat belangrijke architecturale beslissingen, assisteren bij de ontwikkeling van productincrementen, focussen op niet-functionele aspecten en het organiseren van evenementen om kennis te delen.



Locatie

Ortec Finance https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/75156cb94edd8010dd92deb528cf30e8b2514e11dee0e2c4.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/75156cb94edd8010dd92deb528cf30e8b2514e11dee0e2c4.jpg
3011XB Rotterdam Zuid-Holland NL