BV Twentsche Kabel Fabriek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • BV Twentsche Kabel Fabriek
  • Haaksbergen, Overijssel

Sinds de oprichting in 1930 heeft TKF zich ontwikkeld van een kabelproducent tot een technologisch toonaangevende leverancier van connectivity-oplossingen. Met een breed portfolio kabels, systemen en diensten bieden wij klanten wereldwijd oplossingen voor het creëren van veilige en betrouwbare energie- en dataverbindingen.

Door een gerichte inzet in de marktsegmenten Building, Industrial en Telecom onderscheiden wij ons door gespecialiseerde kennis van toepassingen en oplossingen met een hoge mate van betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Technische knowhow en flexibiliteit leiden tot een hoger rendement op de investering voor onze klanten.

We typeren ons door continu te investeren in relaties met klanten, kwaliteit en aanvullende diensten, wat resulteert in duurzame kabeloplossingen en langdurige en succesvolle relaties. Wij werken nauw samen met partners, klanten, leveranciers en eindgebruikers en denken graag mee in het proces. Onze consultancy en projectimplementatie bieden oplossingen op maat met respect voor mens en milieu. Met onze MVO-certificering meten en verbeteren wij continu onze prestaties op dat gebied.

Onze kernwaarden zijn dan ook innovatie, maximale betrouwbaarheid, uitstekende kwaliteit, hoog service level en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als onderdeel van het technologiebedrijf TKH Group NV heeft TKF toegang tot baanbrekende oplossingen, concepten en technologieën. Met onze brede verscheidenheid aan zusterbedrijven kunnen wij binnen de TKH-groep onze klanten complete oplossingen bieden en daarmee alle zorg uit handen nemen.



Locatie

BV Twentsche Kabel Fabriek
7481KJ Haaksbergen Overijssel NL