Vervangingsfonds

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Vervangingsfonds
  • Vervangingsfonds
  • Rotterdam, Zuid-Holland

In het onderwijs haalt iedereen het maximale uit zichzelf en samen halen we het maximale uit de sector.

Het Vervangingsfonds en het Participatiefonds zijn twee zelfstandige bestuursorganen (ZBOs).
Onze klanten zijn schoolbesturen in het primair onderwijs. Wij ondersteunen hen zodat hun personeel met plezier voor de klas staat en de continuteit van onderwijs gegarandeerd is. Daarbij streven we naar zo weinig mogelijk verzuim of uitval. Gebeurt dat toch, dan kunnen schoolbesturen de kosten voor vervanging door het Vervangingsfonds vergoed krijgen. Het Participatiefonds betaalt de kosten voor werkloos geworden ex-werknemers. Die helpen we met ons re-integratieprogramma zo snel mogelijk aan een nieuwe baan.

We zijn als fondsen gezamenlijk bezig met een flinke moderniseringsslag om onze dienstverlening uit te breiden en beter op elkaar aan te laten sluiten. Het doel is om verzuim en werkloosheid in het primair onderwijs duurzaam te verlagen. Dat doen wij door schoolbesturen met raad en daad te ondersteunen bij het professionaliseren van hun organisatie. Meer informatie over de fondsen vind je op www.vfpf.nl.

De besturen van de fondsen worden ondersteund door een gemeenschappelijk bestuursbureau waar momenteel circa 60 personen werken. We zijn gevestigd op een van de mooiste locaties van Rotterdam, Willemswerf, met een fantastisch uitzicht over de Maas!



Locatie

Vervangingsfonds https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dd2d201efbd5e9a7dd7326e9ba56540c232251adc9da6392.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dd2d201efbd5e9a7dd7326e9ba56540c232251adc9da6392.jpg
3011XB Rotterdam Zuid-Holland NL