VX Company IT Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

VX Company IT Services
  • VX Company IT Services
  • Baarn, Utrecht

Over VX Company
VX Company startte in 1988 aan een pooltafel in een café in Amsterdam. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een IT dienstverlener waar hoogwaardige professionals en consultants complexe oplossingen realiseren, ofwel een dienstverlener waar andere organisaties graag mee samenwerken. Het is ons doel om IT dienstverlening zo mooi mogelijk te maken. Dit willen we voor zowel onze klanten als voor alle VXers, door hen te voorzien van de best mogelijke werkomgeving. Het is onze overtuiging dat IT voor 100% mensenwerk is. Een VXer snapt als geen ander waar het om gaat en weet zijn of haar kennis en ervaring te benutten om oplossingen voor te stellen en deze tevens te implementeren. VX Company gaat partnerships aan met haar klanten en combineert deze samenwerking met een liefde voor IT.

Werken bij VX Company
Bij een IT bedrijf is vakkennis vanzelfsprekend van essentieel belang. Daarom investeert VX Company IT Services actief in de ontwikkeling van VXers. Onze mensen zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologie die de markt introduceert. Natuurlijk zijn ze daarnaast ook up-to-date gecertificeerd. De gemiddelde VXer beschikt over zes certificaten, waaronder NEN-ISO 9001:2015 en NEN4400-1. Onze experts zijn gespecialiseerd in applicatieontwikkeling en applicatie-integratie met Java, BI en Big Data consultancy, Microsoft en Oracle, Managed Services en Forensic Analytics. Bovendien is VX Company beschikbaar voor consultancy en trainingen (o.a. Agile, Scrum, Kanban en software testen).

Vacatures VX Company
Voor het kantoor in Baarn is VX Company regelmatig op zoek naar nieuw ICT talent en professionals. Hieronder kunnen vacatures vallen voor posities als DevOps specialist, Microsoft Data Analytics, IT Consultant, Agile Coach, .NET developer, Java programmeur, Low/No-code specialist, Scrum Master en Test Engineer. Voor de meeste vacatures geldt dat er een ICTer wordt gezocht voor 32, 36 of 40 uur per week. Naast vaste posities biedt VX Company ook mogelijkheden voor freelancers met daarnaast ook regelmatige traineeships.



Locatie

VX Company IT Services https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/aa0ec0026682fff2337fd99bf0a1ec789674b621516c2188.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/aa0ec0026682fff2337fd99bf0a1ec789674b621516c2188.png
3741LR Baarn Utrecht NL