DHS Informatisering

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

DHS Informatisering
  • DHS Informatisering
  • Oss, Noord-Brabant

Waarom werken bij DHS
DHS is voortdurend op zoek naar enthousiaste en gedreven collegas. Mensen met de juiste kennis en achtergrond zijn altijd welkom. Neem dus gerust contact op via een open sollicitatie.

Waarom DHS?
Om uitdagende opdrachten uit te voeren voor en bij interessante klanten. Wij zijn actief in diverse marktsegmenten en streven ernaar dat onze relaties met een maximaal rendement zorgeloos gebruik kunnen maken van hun ICT. Omdat we daarin succesvol zijn, zoeken we nieuwe mensen. Kiezen voor DHS betekent werken in een middelgrote organisatie met een duidelijke visie en strategie waar jouw ideeën belangrijk zijn en je individuele bijdrage duidelijk zichtbaar is. DHS is een gezonde organisatie die langdurige relaties aangaat met haar klanten en een echte kennispartij is. Dit alles in een prettige werkomgeving met leuke collegas en met doorgroeimogelijkheden binnen jouw functie.

Waarom jij?
Jij gaat voor een uitdagende baan in de ICT. In jouw persoonlijke standaard uitrusting zit een goede opleiding, de juiste omgangsvormen en ervaring in onze branche. Je hebt een Terriër-mentaliteit, bijt je vast in vraagstukken van onze relaties en beschikt over een enorme dosis doorzettingsvermogen. Je bent flexibel, toont initiatief, daadkracht en durf. Je wilt werken met de nieuwste technologieën en up-to-date blijven in de snel veranderende IT-branche. Je werkt graag samen in teamverband met andere specialisten om relaties de beste oplossing te kunnen bieden. IT is bedoeld om geld te besparen, efficiënter te werken en om betere kwaliteit te kunnen leveren en dat weet jij al jaren!



Locatie

DHS Informatisering https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/b6e9a9fd79ea2cc386e22c4447292b05_cdnictergezochtpng.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/b6e9a9fd79ea2cc386e22c4447292b05_cdnictergezochtpng.png
5347KN Oss Noord-Brabant NL