Inline ICT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Inline ICT
  • Inline ICT
  • Alblasserdam, Zuid-Holland

antoorautomatisering is breed, heel breed. Is het daarom niet handig om één specialist over de vloer te hebben die net zo makkelijk praat over softwarelicenties als over virtuele servers? Breedtevrees hebben we niet. Kennis van een heleboel zaken des te meer.

We zijn onderdeel van uw succes
Succes is een keuze.​ Kent u m nog, John de Manager van de Cup-a-Soup reclame, een jaar of 15 terug? Leuk, zeker. Maar wat ons betreft ook leuk-met-een-serieuze-ondertoon. Want als ondernemer bent u zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor uw succes. Bijvoorbeeld door de keus voor ICT-middelen. En de leverancier ervan. ICT is tegenwoordig z verweven met elk bedrijfsproces, dat het een cruciale succesfactor is.

Voor elk bedrijf een oplossing
Bij Inline ICT dragen we elke dag bij aan het succes van uiteenlopende ondernemers. Ondernemers met één medewerker en bedrijven met 100 m/v op de payroll. We adviseren, implementeren, beheren en onderhouden. Want dat is het makkelijke van een ICT-leverancier als Inline ICT: we nemen het hele traject voor onze rekening. Zolang het maar over kantoorautomatisering gaat.

We zijn niet zo van de techniek
Over techniek praten we weinig. Over oplossingen des te meer. ICT is er om het ondernemersleven eenvoudiger te maken, niet complexer. Dat maakt Inline ICT tot een plezierige gesprekspartner. We waarschuwen maar alvast: we willen héél veel van uw business weten. Anders komt die optimale oplossing er niet. Die gedrevenheid kom je niet overal tegen. Typisch Inline ICT, laten we het daarop houden. Als u op ICT moet kunnen vertrouwen, dan toch zeker op de leverancier.



Locatie

Inline ICT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/8c8729588ea8d2f6c435f11d800f6370_inlineict_01jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/8c8729588ea8d2f6c435f11d800f6370_inlineict_01jpg.jpg
2952DA Alblasserdam Zuid-Holland NL