FIQAS Software

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

FIQAS Software
  • FIQAS Software
  • Aalsmeer, Noord-Holland

FIQAS Software is een ambitieuze en blijvend jonge software onderneming. Onze ambitie spreekt uit onze naam: we willen First In Quality And Service zijn. Om dit te zijn combineer je een servicegerichte en (dus) flexibele instelling met de wens en het vermogen om altijd kwaliteit te leveren.

We zijn gevestigd in Aalsmeer (hemelsbreed 15 km van Amsterdam). Binnen FIQAS werken ca. 55 professionals: een mix van mannen (60%) en vrouwen (40%), jong en ervaren (gemiddeld 39 jaar), maar allemaal even gedreven en enthousiast.

We zijn een informeel maar professioneel bedrijf, met hersens en hart. We zijn zakelijk en gaan voor een optimaal resultaat, maar we laten anderen graag in ons succes delen (MVO). Het welzijn van onze medewerkers hebben we hoog in het vaandel staan, daarvan getuigen alleen al de gethematiseerde werkplekken en andere faciliteiten in ons pand.

Als professioneel softwarehuis maken we bedrijfskritische applicaties op het gebied van facturatie en incasso, daar waar standaard financiële systemen tekort schieten. Denk aan de (complexe) facturatie van bulkdiensten en grote transactiestromen. In toenemende mate bieden bedrijven diensten aan op basis van pay per use en wij kunnen ervoor zorgen dat zelfs de meest ingewikkelde prijsmodellen en abonnementsvormen goed worden toegepast. Zonder buitenlandse vestigingen is onze software op vijf continenten in gebruik, waarbij we zeer gerenommeerde partijen tot onze klantenkring mogen rekenen. Dat maakt ons trots en stimuleert ons om nog betere producten te maken.

We zijn financieel gezond en bestaan inmiddels meer dan 25 jaar, dus we hebben goede en minder goede marktomstandigheden meegemaakt en ons altijd succesvol weten aan te passen. De onderneming is met privaat vermogen gefinancierd en organisch gegroeid tot de huidige omvang. De oorspronkelijke oprichter is nog steeds Algemeen Directeur en aandeelhouder dat laatste geldt trouwens ook voor een groeiend aantal collegas.

Ben jij First in Quality and Service?

Stuur dan je reactie naar [email protected] t.a.v. Dhr. Rob Geleijn. Je mag hierbij gerust afwijken van de conventionele sollicitatieregels. Vertel ons wie je bent, wat je van de functie verwacht en probeer vooral genoeg sprekende voorbeelden te geven van waarom jij aansluit op het gewenste profiel. Wie weet tot snel!



Locatie

FIQAS Software https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/6341b6d67307480f7e3a7da17158f61a_fiqas_software_bv_logojpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/6341b6d67307480f7e3a7da17158f61a_fiqas_software_bv_logojpg.jpg
1432GD Aalsmeer Noord-Holland NL