Random Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Random Solutions
  • Random Solutions
  • Breda, Noord-Brabant

Over Ons
Zo simpel is het
Je kantoorautomatisering in goede handen. Daar zorgen we voor. Uit passie voor ons vak. Maar ook uit onze drive elke opdracht te laten slagen. En dat kunnen we. Omdat we veel kennis in huis hebben. Maar ook omdat we een heel hecht team zijn. Zo hecht dat we zelfs over de RS Family praten. En die kan elke uitdaging aan.
Niet voor iedereen
De beste IT oplossingen dus. Maar niet voor alle organisaties. Want focus maakt je beter. En daarom richten we ons op MKB en organisaties tot 250 werkplekken, die moeten kunnen vertrouwen op hun IT.

Het beste. Voor jou
Met welke producten of systemen we werken? Dat hangt ervan af. Want geen bedrijf is hetzelfde, geen situatie gelijk. Daarom vragen we je het hemd van het lijf. En zijn we eigenwijs. Niets ligt namelijk voor de hand. Gangbare oplossingen bestaan niet. Wel de beste oplossingen. En alleen die zijn goed genoeg.



Locatie

Random Solutions https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/2bbfa044843b980cde341adbf6035203_randomsolutions_logo_slogan_red_greyjpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/2bbfa044843b980cde341adbf6035203_randomsolutions_logo_slogan_red_greyjpg.jpg
4824AS Breda Noord-Brabant NL