Webresult

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Webresult
  • Webresult
  • Den Haag, Zuid-Holland

Wij zijn een media- en entertainmentorganisatie. Opgericht in 1990, houden we ons bezig met zo ongeveer alles wat te maken heeft met content creëren, produceren en exploiteren; in alle genres en voor allerlei platforms. Dit klinkt heel breed en dat is het ook. Met een groot bezoekersaantal van ruim 3,5 miljoen en ruim 12 miljoen pageviews per maand, zijn we een toonaangevende speler op de Nederlandse markt.

Hoe we dat voor elkaar krijgen? Simpel, maar waar: adult sells. We zijn een jong, open-minded en modern team dat zich dagelijks bezighoudt met mensen die uiting willen geven aan hun seksualiteit en/of op zoek zijn naar spannende dates. Maandelijks bedienen we dan ook miljoenen klanten, die voor ons allemaal even belangrijk en waardevol zijn. Dat zie je dan ook terug in onze service: persoonlijk, eerlijk en snel.

Door continu op de hoogte te zijn en op zoek te gaan naar nieuwe, digitale technologieën, innovatie, sociale-media-optimalisatie, mobiele devices, data-analysetechnieken en marketing, zorgen we dat onze platforms altijd up-to-date zijn. Kortom: we zijn altijd, dag in dag uit, in beweging.

Omdat we zo snel groeien, zijn wij op zoek naar jou. Een technologie-nerd, slimme social-media-marketeer, razendsnelle data-analist, of andere superheld(in) die zich kan vinden in (een van deze) termen. Klinkt dit als muziek in de oren? Kijk dan snel naar onze openstaande vacatures.



Locatie

Webresult https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/1d77326bc40471b57f738e845513b255_logo-fullpng.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/1d77326bc40471b57f738e845513b255_logo-fullpng.png
2514JK Den Haag Zuid-Holland NL