KKS

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

KKS
  • KKS
  • Veldhoven, Noord-Brabant

KKS bv ;
Passie voor het leveren van de allerbeste Service, dat is waar het bij KKS bv al meer dan 35 jaar om draait.
Wij zijn een Managed Service Provider die proactief beheer uitvoert op de IT- componenten van haar relaties. Deze relaties zijn hoofdzakelijk regionale MKB bedrijven.

Door onze jarenlange ervaring en onze passie voor altijd het beste willen voor onze klant, zijn we echt onderscheidend en bieden we een enorme meerwaarde voor onze relaties. Niet voor niets hebben wij klanten die reeds 35 jaar een trouwe relatie met ons hebben.

Het klinkt misschien vreemd maar ons hoeft u niet te bellen als je problemen hebt met je IT-apparatuur. Wij hebben dit namelijk allang gesignaleerd voordat u hier zelf notie van heeft en zijn op de achtergrond al druk bezig uw aankomende verstoring te verhelpen. Wij zeggen dan ook altijd dat u ons betaald om ons niet te hoeven bellen.
Een team van fanatieke professionals staat dagelijks klaar om ook uw volledige IT-infrastructuur in beheer te nemen.

Omdat steeds meer bedrijven voor deze proactieve manier van dienstverlening kiezen, zijn wij op zoek naar een persoon die zich aan wil sluiten bij ons technische team.
Binnen onze organisatie is de cultuur informeel en gebaseerd op een mix van innovatief denkvermogen en professionaliteit.
Werken in een team, met daarin het nemen van eigen verantwoordelijkheid, en niet te vergeten een gezonde portie humor, zijn voor ons belangrijk.

Mocht ook jij de passie hebben om de allerbeste service te willen leveren, dan adviseer ik je te reageren op onze vacature voor een 2e Lijns Servicedesk Medewerker Wij zien je reactie dan ook graag tegemoet.



Locatie

KKS https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/7cc873311629dc5d8dae63519e42dc7a_kks_automatiseringjpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/7cc873311629dc5d8dae63519e42dc7a_kks_automatiseringjpg.jpg
5503HH Veldhoven Noord-Brabant NL