JCDecaux Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

JCDecaux Nederland
  • JCDecaux Nederland
  • Amsterdam, Noord-Holland

Tijdens het wachten op de bus, net voordat je de supermarkt in gaat, of in de stad, als je over een druk kruispunt rijdt. Iedere Nederlander komt, bewust of onbewust, regelmatig in contact met het werk van JCDecaux. Met duizenden Abris en Mupis (bus- en tramhaltes en vrijstaande advertentiepalen) en honderden Billboards en Zuilen is JCDecaux namelijk prominent aanwezig in vrijwel alle grote steden van Nederland.

JCDecaux is wereldwijd marktleider op het gebied van modern en functioneel stadsmeubilair. Door unieke ruilovereenkomsten aan te gaan met gemeenten beschikt JCDecaux over een landelijk netwerk aan Abris, Mupis, Zuilen en Billboards. In ruil voor gratis stadsmeubilair en het onderhoud daarvan, geven steden JCDecaux het recht om de beschikbare reclameruimte op deze objecten te exploiteren. De locaties van onze objecten zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd. JCDecaux biedt de mogelijkheid om via dit netwerk zoveel mogelijk Nederlanders te bereiken met uiteenlopende creatieve reclame-uitingen. Lichteffecten, volledig bestickerde Abris of uitingen waarbij Billboards en Abris veranderen in luchtkussens, koelkasten of laptops? Met JCDecaux is alles mogelijk.



Locatie

JCDecaux Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/0d4de176038ad51c8ab1c4df043d73e5_logo-linkedinjpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/0d4de176038ad51c8ab1c4df043d73e5_logo-linkedinjpg.jpg
1083HN Amsterdam Noord-Holland NL