Veerman ICT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Veerman ICT
  • Veerman ICT
  • Roosendaal, Noord-Brabant

Werken bij Veerman ICT betekent de vrijheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Wij zijn jong, innovatief en gezellig! Vanuit huis en ons moderne kantoor in Roosendaal werken we aan interessante oplossingen voor opdrachtgevers in heel het land. De informele sfeer binnen het team zorgt voor een prettige werkomgeving waarin iedereen gelijk is. Zelfstandigheid wordt beloond met verantwoordelijkheid en wie met goede ideeën komt mag ze waarmaken. Daarnaast bieden wij onze medewerkers ruimte om te blijven ontwikkelen op persoonlijk en zakelijke vlak. Het volgen van cursussen, opleidingen en trainingen is wat ons betreft een to do op jouw takenlijstje.

Werken als Veerman
Wij vinden het belangrijk dat je als medewerker van Veerman ICT goed in je vel zit. Naast een leuke werkplek met Sonos geluidssysteem, hebben we ook (ergonomisch) goede werkplekken. Alle stoelen zijn naar wens verstelbaar en de bureaus zijn voorzien van dubbele schermen. Wekelijks ontvangen we van de boer een kist vers fruit en tussen de middag staat de tafel voor je gedekt. Gezamenlijk lunchen is wel zo gezellig!

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten in een van de mooie cafés van Roosendaal en omgeving komen we samen om te teambuilden, de balans op te maken en de plannen voor de toekomst te bespreken. De middag wordt traditioneel afgesloten met een hapje en een drankje!

Tot slot, bieden we je de mogelijkheid (deels onder werktijd) te sporten op kosten van Veerman ICT. Beweging is belangrijk vinden wij, zeker wanneer je veel op kantoor werkzaam bent. Daar faciliteren we je graag in.

Modern Workplace Engineer

Roosendaal - MBO niveau 4 - Medior
Veerman ICT

Netwerk Engineer gezocht: Bouw mee aan de digitale snelweg bij Veerman ICT!

Roosendaal - MBO niveau 4 - Medior
Veerman ICT


Locatie

Veerman ICT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/187779d062e643de32be60796559c1a8d31650a81e121812.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/187779d062e643de32be60796559c1a8d31650a81e121812.jpg
4703BH Roosendaal Noord-Brabant NL