Xim Systems

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Xim Systems
  • Xim Systems
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Xim Systems is een razend nieuwsgierig en leergierig team van gespecialiseerde developers die nieuwe techniek ademen. Zij fungeren als Xims antennes in de markt en hebben de vrijheid om nieuwe techniek te onderzoeken, met elkaar te delen en toe te passen in verrassende oplossingen. Dat voelt als een startup, ook na tien jaar ervaring. Regelmatig met uitdagende deadlines en budgetten, maar daar ben je tenslotte held voor.

Onze helden werken met technieken als React (Native), Laravel (PHP), Bootstrap 4 en Elastic Search. Met 360 graden video, augmented reality, virtuele tours, zelflerende zoekmachines en slimme salestools. En voor aansprekende opdrachtgevers als de Eerste Kamer, Rabobank, Fiat Chrysler Automobiles, Universiteit Utrecht, DCMR Milieudienst Rijnmond, Ministerie van Economische Zaken, Verstegen Spices Sauces en MARIN.

En dat is Xim only, want die mix aan gedreven collegas, persoonlijke groei, sandbox development, elegante code en aansprekende opdrachten vind je nergens. Dat komt ook omdat Xim Systems zijn visie en dna deelt met reclamebureau Nijgh. Je ziet dus hoe jouw development werkt voor merken en met visuele impact.



Locatie

Xim Systems https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/deb29ed3d5879b1da556d3720444cb26_ximlogo_rgbjpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/deb29ed3d5879b1da556d3720444cb26_ximlogo_rgbjpg.jpg
3024BC Rotterdam Zuid-Holland NL