HGH Business Consultancy

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

HGH Business Consultancy
  • HGH Business Consultancy
  • Amstelveen, Noord-Holland

Wie zijn we?
Sinds 1991 is HGH een Trusted Partner voor haar klanten. Gespecialiseerd in specifieke branches hebben we voor veel bedrijven op Microsoft Dynamics AX gebaseerde bedrijfsinformatie systemen gemplementeerd. In de branches waar Verhuur, Lease, Equipment en Groothandel core business is, gaan we met onze klanten duurzame partnerships aan.
Onze oplossing DynaRent is specifiek ingericht om ondersteuning te bieden aan bedrijfskritische processen voor organisaties waar Projecten, Equipment, Resources, Planning en Service centraal staan. Daar waar behoefte is aan inzicht in statussen van onder andere onderhanden werk, beschikbaarheid van- en rendement op materieel, uitnutting van onderhoudscontract en voorraadstanden. Daarnaast de meest geavanceerde tooling biedt om buitendienst medewerkers en materieel middels grafische planborden snel en overzichtelijk op werkorders te plannen en daarmee de efficiëntie op inzet te verhogen, op elke locatie en op elk moment. Deze Technical Consultants kennen de verhuur, Lease en ELM branche en kunnen op basis van jarenlange ervaring onze klanten adviseren waar verbeteringen mogelijk zijn door toepassen van state of the art bedrijfsautomatisering.



Locatie

HGH Business Consultancy https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/3692e8859788f39ef3faae50df6a1a2c_hgh_logo_287jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/3692e8859788f39ef3faae50df6a1a2c_hgh_logo_287jpg.jpg
1181VX Amstelveen Noord-Holland NL