Kumina

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Kumina
  • Kumina
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Kumina verzorgt het systeembeheer voor een grote diversiteit aan klanten in zowel binnen- als buitenland. Van online mediabureaus tot stockfotoverkopers, van multinationals tot software en website developers. Naast het systeembeheer verzorgen we redundante oplossingen voor een grote verscheidenheid aan applicaties en denken we mee bij het ontwerp van built to fail opstellingen.

Onze focus ligt op het leveren van topkwaliteit dienstverlening. Dit betekent dat we de tijd nemen om goede oplossingen te implementeren en we continu op zoek zijn naar nieuwe oplossingen voor (oude) problemen. We zijn altijd vernieuwend bezig en besteden veel aandacht aan het verbeteren en automatiseren van onze eigen interne workflow.

Als bedrijf staan we achter de idealen van open source software, we werken bij voorkeur met packages uit het Debian project. De Linux ervaring van je collegas varieert van 15+ jaar tot bijna 3 jaar ervaring, dus er is altijd iets te leren of te onderwijzen.



Locatie

Kumina https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/18baf6865c2595ce7d32333c5d47cf1e_kumina_logojpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/18baf6865c2595ce7d32333c5d47cf1e_kumina_logojpg.jpg
5613BB Eindhoven Noord-Brabant NL