Vogelbescherming Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Vogelbescherming Nederland
  • Vogelbescherming Nederland
  • Zeist, Utrecht

Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen wij bij aan het behoud van natuur en een leefbare wereld.
Een wereld rijk aan vogels en natuur kan in de visie van Vogelbescherming alleen bereikt worden als mensen zich daar bewust actief voor inzetten. We doen dat langs vier sporen:
We verbinden mensen om samen te werken aan een optimale bescherming van vogels en natuur;
We inspireren met wetenschap en succesvolle voorbeelden;
We werken in Nederland en internationaal;
We werken toekomstgericht om duurzame verbeteringen tot stand te brengen.

Vogelbescherming is een vereniging met ruim 140.000 leden en onderdeel van BirdLife International. BirdLife is actief in meer dan honderd landen en heeft ruim tien miljoen leden en supporters.

Vogelbescherming Nederland komt, in verband met het vertrek van van één van de huidige teamleden, voor haar Team Bedrijfsondersteuning HRM graag in contact met kandidaten voor de functie van



Locatie

Vogelbescherming Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/201681fc420ef98d62cde9c2e09b2d56_logojpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/201681fc420ef98d62cde9c2e09b2d56_logojpg.jpg
3707BM Zeist Utrecht NL