Madison Gurkha

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Madison Gurkha
  • Madison Gurkha
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Madison Gurkha is een van de meest toonaangevende en gespecialiseerde bedrijven op het gebied van IT security in Nederland. Al meer dan 15 jaar onderzoeken wij bij onze klanten de status van hun digitale veiligheid. Wij voeren elk jaar honderden kwalitatief zeer hoogwaardige, en diepgaand technische, IT-beveiligingsonderzoeken uit voor grotere organisaties zoals landelijke opererende overheidsinstellingen, (beursgenoteerde) multinationals en financiële instellingen.

Technische IT-beveiliging is een uitermate complex en snel veranderend vakgebied, Om de voortdurende veranderingen bij te houden is specialisatie, kennisopbouw en ontwikkeling noodzakelijk. Deze kennis delen we graag met de maatschappij door het verzorgen van presentaties, opleidingen, artikelen en onze bijdragen aan opensourceprojecten. Dit wordt door ons gedaan omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen op de hoogte is van de risicos die technische IT-beveiliging met zich meebrengt. Madison Gurkha is gevestigd in het technologisch middelpunt van Nederland: Eindhoven.



Locatie

Madison Gurkha https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_gr_los-ysiob.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_gr_los-ysiob.jpg
5611CA Eindhoven Noord-Brabant NL