Testing Professionals

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Testing Professionals
  • Testing Professionals
  • Hoorn (NH), Noord-Holland
  • 11 - 50 medewerkers
Testing Professionals vacatures (68)

Wij zijn Testing Professionals. Een werving- selectiebureau gespecialiseerd in de werving en selectie van Testspecialisten. Ons team van Recruitment Consultants werken dagelijks samen met zowel opdrachtgevers als Testspecialisten binnen de Nederlandse markt om werkgevers en werknemers voor het invullen van testing vacatures bij elkaar te brengen.

Bedrijven die onze hulp inschakelen om software Testing vacatures in te vullen kunnen erop vertrouwen dat wij alleen de meeste geschikte Testspecialisten werven en selecteren. Testspecialisten (ook vaak test consultant genoemd) kunnen bij ons terecht voor de meest geschikte carrièremogelijkheden in het land. Naast loopbaanachtergrond en (technische) kennis vinden wij persoonlijkheid, ambitie en talent minstens net zo belangrijk. Omdat wij op de hoogte zijn van alle relevante informatie van zowel Testspecialisten als onze opdrachtgevers, kunnen wij beide partijen verzekeren van de juiste match.

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door professionaliteit, persoonlijke aandacht en gedegen vakkennis over software testing en/of hardware ontwikkeling. Ons team van Consultants zijn betrokken, gericht op lange termijnrelaties, houden van snelheid en zijn op de hoogte van ontwikkelingen binnen het Testing vakgebied. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in het bedrijf, de functie, de kandidaten en alles wat daarbij komt kijken. Zo hoort het ook.

Software Tester marktleider Fintech

Apeldoorn HBO Medior/Senior
Testing Professionals

Software Tester medische wereld

Oss MBO niveau 3 Junior/Medior/Senior
Testing Professionals

Software Tester grote mobile agency

Zwolle MBO niveau 3 Junior/Medior/Senior
Testing Professionals

Software Test Engineer

Arnhem MBO niveau 3 Junior/Medior/Senior
Testing Professionals

Software tester SaaS-applicatie optimaliseren bedrijfsprocessen

Groningen HBO Junior/Medior/Senior
Testing Professionals
Testing Professionals vacatures

Contact

Testing Professionals https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/screen_shot_2015-09-29_at_16.png
1622AA Hoorn (NH) Noord-Holland NL

0229 304 360